Fynbo til tops


Fynbo til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

i FolkeFerie.dk Portræt

Den 43-årige Martin Ebmark fra Odense er udnævnt til direktør i FolkeFerie.dk

Efter nogle forfløjne år i rejsebranchen kan fynboen Martin Ebmark i morgen sætte sig i direktørstolen hos Folke­Ferie.dk.

Han har hidtil været divisionschef med ansvar for charter-afdelingen hos den store rejsearrangør. Her fra begyndelsen af julemåneden får han så samtidig ansvaret for kør-selv-ferier - dvs. sommerhuse, feriecentre og ferieboliger i Sydeuropa ligesom han bliver chef for marketing og e-business.

- Det er et drømmejob, jeg går ind til. Tænk sig at få det samlede ansvar for hele FolkeFerie.dk’s udbud. Hvem skulle have troet, at jeg ville blive betroet så stor en opgave, siger han ydmygt og med et stort smil.

Martin Ebmark sætter sig i chefstolen på et tidspunkt, da rejsebranchen er ude i voldsom turbulens. Han er da også udmærket klar over, at kampen om fremtidens kunder bliver både hård og uforudsigelig, og har da sin egen ambitiøse opskrift klar i ærmet.

- Vi skal gøre FolkeFerie.dk til danskernes foretrukne ferieudbyder med det største og mest varierede udbud. Uanset hvilken ferietype, man ønsker, så kan man finde den hos os. Og med vore over 20.000 feriesteder i 41 lande er vi godt på vej til at sikre, at vi har markedets mest attraktive udbud af ferier, siger han.

FolkeFerie ejes af Dansk FolkeFerie Fonden, og har 70 års historie bag sig. I dag sender rejsearrangøren over 200.000 danskere på ferie hvert år, både til udlandet og til FolkeFeries centre ved de smukke danske kyster.

En særlig aktivitet er doneringen af midler og ophold til dem, der ikke selv har mulighed for at komme på ferie enten af helbredsmæssige eller økonomiske grunde.

- Jeg vil som direktør gøre mit til, at vi også fremover hjælper netop de grupper til at få et pusterum fra hverdagen og en god ferieoplevelse, siger Martin Ebmark.

Den ny rejsedirektør er ægte fynbo, født og opvokset i Odense. Gik på Risingskolen og tog senere handelsuddannelse, inden han begav sig ud i erhvervslivet.

Første stop var McDonalds ved Rosengårdcentret, hvor han arbejdede frem til 1994, da han pakkede sin kuffert og sagde et foreløbigt farvel til Odense.

Han opholdt sig mange år i bl.a. Spanien, Italien, Grækenland og Den Dominikanske Republik som guide for Spies/Tjæreborg og Ung Rejs, og fyldte her sin rygsæk med så mange erfaringer, at FolkeFerie.dk i 2007 ansatte ham som salgschef.

Med i sin bagage har han også adskillige års erfaring med salgs- og lederjobs i andre brancher, hvor ansvaret og opgaverne har været salg, produktudvikling, personaleudvikling og undervisning.

Når Martin Ebmark i dag skal vælge sine egne feriemål, står Malta, Mallorca og USA højest på ønskesedlen. De første kan han klare i sit eget firmas udbud, mens Amerika-rejserne må bestilles "ude i byen".

Fynbo til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce