Fynbo med i Børnerådet


Fynbo med i Børnerådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnenes talerør i den offentlige debat, Børnerådet, har fået fire nye medlemmer, som er udnævnt af indenrigs- og socialminister, Karen Ellemann.

De nye medlemmer er:

Vibeke Borberg, cand. jur., advokat (H) og ph.d. stipendiat på Juridisk Institut ved Syddansk Universitet. Hun har skrevet speciale om tvangsfjernelse af børn og har omfattende procedureerfaring i bl.a. sager om tvangsfjernelser.

Lisbeth Wilms, sygeplejerske og sundhedsplejerske. Gennem sit arbejde som leder af indsatsen vedr. sundhedspleje, sundhedsfremme og forebyggelse samt Børneterapien i Gentofte Kommune.

Mads Roke Clausen, adm. direktør i Mødrehjælpen og i bestyrelsen for Ungdommens Røde Kors, The Mary Foundation, Frivilligrådet og Alexandra Kollegiet.

Per B. Christensen, Børne- og Kulturdirektør i Næstved Kommune. Fra 2001 til 2009 var han formand for Børne- og Kulturchefforeningen.

De erstatter fire afgående medlemmer af Børnerådet: Birgitte Holmberg Pedersen, retspræsident ved Helsingør Retskreds; Else Guldager, sundhedsplejerske og konsulent for Sundhedsstyrelsen; Niels Egelund, professor og institutleder på Danmarks Pædagogiske Universitet og Jens Sejer Andersen, journalist og sekretariatschef.

Fynbo med i Børnerådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce