Fremtiden lå i Kolding


Fremtiden lå i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DIREKTØR: Som 38-årig står odenseaneren Frank Jørgensen i spidsen for transportvirksomheden TNTDanmark A/S

Egentlig var han som odenseaner med stort O dømt til en fremtid i fødebyen. Derfor vakte det ikke så lidt opsigt i omgangskredsen, da den helt unge Frank Jørgensen valgte at søge lykken i det fremmede. Også selv om han rykkede kun godt 60 kilometer vestpå til Kolding.

Byen har siden været base for en karriere inden for det internationalt baserede transportfirma TNT's aktiviteter herhjemme. Som kronen på værket har Frank Jørgensen i en alder af 38 år netop overtaget ansvaret med titel af administrerende direktør for TNT Danmark A/S med tilsammen omkring 300 medarbejdere.

FRANKJØRGENSEN indrømmer gerne, at fundet i sin tid af den eneste ene gjorde, at han også privat vendte den fynske hovedstad ryggen efter at have pendlet frem og tilbage på motorvejen i et par år. Hustruen Lene Nøhr kommer nemlig fra Kolding, og her valgte det nygifte par at bosætte sig. Siden er familien øget med to børn på nu syv og ni år.

Bopælen skal heller ikke ændres med det nye job. Manden i chefstolen hos TNT har valgt at have kontor i både Kolding og hovedsædet i Hvidovre. Lene Nøhr fortsætter med sit virke i firmaets Kolding-afdeling.

Turene til og fra hovedstaden med passage af broerne over både Lillebælt og Storebælt afskrækker på ingen måde Frank Jørgensen. Han er kendt som en ægte bilfreak med sans for køreglæde og ikke mindst interesse for den teknik, der ligger under motorhjelmen.

Rygter vil vide, at allerede som stor knægt begyndte han at skrue på sine cykler. De blev afløst af motorcykler og biler. Frank Jørgensen sparede gerne på andre områder for at få råd til sin daværende drøm om at sidde bag rattet i en Alfa Romeo.

For tiden bliver transportbehovet dækket af en BMW 530 Diesel. Det gælder også, når han skal på en kort tur til golfbanen. Frank Jørgensen slapper gerne af fra dagens dont med en runde på Royal Oak ved Jels. Idet hele taget kan han lide at få sig rørt.

Vejen til transportbranchen begyndte med en uddannelse som speditør hos Scan-Shipping i Odense. Senere kom han til at arbejde i Odense-firmaet Georg Hansen samt DFDS Transport og Nordisk Transport.

Frank Jørgensen var ganske godt rustet, da han i 1991 rykkede til TNT Danmark A/S. Med udgangspunkt i Kolding fik han som salgschef ansvaret for firmaets salg på Fyn og i Sønderjylland. Senere overtog han ledelsen af Kolding-afdelingen.

MED ET godt nok forslidt udtryk hører Frank Jørgensen til de mennesker, som i stedet for problemer ser udfordringer. Det kan der i høj grad være brug for i en branche i en ganske hård konkurrencesituation. Alligevel foretrækker han at betragte de øvrige aktører på transportmarkedet mere som kolleger end konkurrenter.

Han går for at være god til at sætte sig ind i kundernes behov og sørge for, at de bliver opfyldt. Frank Jørgensen forstår at tænke på helheden, både i forhandlinger og når opgaverne rent praktisk skal løses.

En venlig udstråling i kombination med lyst til på mildt fynsk at kalde en spade for en spade gør, at Frank Jørgensen som leder passer fint ind i TNT-koncernens overordnede politik. Kort fortalt går den ud på, at medarbejderne er virksomhedens største aktiv.

I erhvervsbladet Børsen giver forgængeren i direktørstolen, Jesper Nielsen, sin efterfølger dette skudsmål:

"Han er en gedigen, stærkt engageret og meget direkte fynbo med stor forståelse for kundernes forventninger. Dette er vitalt i en menneskebaseret virksomhed som TNT Danmark."
Frank Jørgensen
38 år. Født og opvokset i Odense.

Uddannet inden for spedition og shipping.

Siden 1991 ansat i Kolding-afdelingen af transportvirksomheden TNT Danmark A/S som først salgschef og derefter leder.

Netop udnævnt til administrerende direktør for TNT Danmark A/S med omkring 300 medarbejdere.

Fremtiden lå i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce