Fra chefredaktør til avisbud

Egon Tøttrup sagde onsdag farvel til Fyens Stiftstidende efter 34 år på avisen og jobbet som chefredaktør siden 1982.
Foto: ANDERS BIRGER SCHJØRRING

Fra chefredaktør til avisbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyens Stiftstidendes chefredaktør, Egon Tøttrup, havde onsdag sidste arbejdsdag. Han forlader et mediehus med en blomstrende økonomi. Og har måske udsigt til et nyt job.

Sjældent har der været så proppet i kantinen i Fyens Stiftstidendes mediehus i Odense, som der var onsdag klokken 14. Alle var mødt frem for at tage afsked med Egon Tøttrup, der forlod huset efter 34 år.

Jørn Henrik Petersen, formand for Fyens Stiftstidendes bestyrelse, holdt den første takketale og roste både Egon Tøttrup og adm. direktør Poul Erik Andersen for at have gjort det godt - blandt andet ved at styrke økonomien, så egenkapitalen nu er på den rigtige side af 300 mio. kroner.

Borgmester Jan Boye takkede Egon Tøttrup for hans indsats for både Fyn og Odense og glædede sig i øvrigt til, at han for fremtiden vil modtage sin avis - og til tiden.

Efter at Egon Tøttrup har solgt huset i Ringe og er flyttet ind i en lejlighed i centrum af Odense - tæt på borgmesterens bopæl - har han nemlig lovet at tage jobbet som avisbud, hvis ikke avisleveringen bliver mere stabil ...

Fra chefredaktør til avisbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce