Folkekær skærmtrold

Puk Elgaard fylder 40 år søndag.

Folkekær skærmtrold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40 år: Det er en folkekær skærmtrold, blæksprutte og radiovært, der ikke er bange for at bruge sig selv og sine erfaringer, der fylder 40 år søndag.

Puk Elgaard, der bor i Århus, spænder vidt og har lavet både børneprogrammer som "Børne 1'ern", haveprogrammer som "Hokus Krokus", hvor hun sammen med et par gartnere på et par dage skabte pryd- og oplevelseshaver til overraskede seere, og "Ha' det godt"-programmer om sund livsstil sammen med tv-lægen Peter Qvortrup Geisling.

Puk Elgaard spænder over hele repertoiret fra "KOKamok"-udsendelser til at være seernes øjne og ører ved kronprins Frederik og kronprinsesse Marys bryllup. Og det sidste har åbenbart været en personlig træffer, hun er i al fald i gang med en række bryllupsprogrammer, som skal sendes til efteråret.

Blandt de mange tv- og radioprogrammer, som hun har haft fingrene i, er: "Flytteklar", "Året der gik", "Hjem til hvem", "Vinterklar"og "Se det summer, og adventureprogrammerne "Lykkejægerne" og "Den store mission", men også "Uventet besøg", "Danmark direkte" og P4-programmet "Formiddag på 4'ern"- et spørgeprogram om alt fra jura over fugle til kommunalreform.

Hun er Danmarks første hospiceambassadør. En titel hun blev belønnet med efter at have været blandt de drivende kræfter i oprettelsen af Hospice Mariager Fjord ved Hadsund.

Hun bor sammen med kæresten Lothar Friis i Århus. Sammen har de sønnen Robin på fem år. Puk Elgaard er desuden papmor til tre børn.

(ritzau)

Folkekær skærmtrold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce