Fødselsdage


Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

§%

65. Ruth Stenstrup, Mullerupvej 26, Gudbjerg, fylder 65 år onsdag.

I mange år er Ruth Stenstrup gået op i familiens lille landbrug og er ikke mindst kendt for sin fristende bod med sæsonens grøntsager og om vinteren de fine adventskranse m.v.

85. Kunstmaler Karl Petersen, Vindebyørevej 32, Tåsinge, fylder 85 år onsdag.

Den høje alder trykker på ingen måde den livsglade og alsidige kunstner, der ind imellem sine kunstneriske arbejder mellem staffeli, pensler og palette altid er glad for en hyggesnak om stort og småt.

"Karl P", som er hans kaldenavn mellem venner, har livet igennem interesseret sig for den farverige del af tilværelsen - både når det gælder kunst og livskunst, en festlig sydfynsk boheme, forstået i ordets bedste betydning.

Musikersønnen fra Svendborg kom i malerlære i fødebyen, og da mester også var lærer ved Teknisk Skole, var lærlingen sikret god undervisning.

Sideløbende med malerarbejdet dyrkede Karl Petersen som sin far fra de unge år musikkens glæder, og som særlig interesseret i jazz var han i sin tid medstifter af Svendborg Jazzklub, der senere udnævnte ham til æresmedlem.

Gennem årene har Karl P spillet ved utallige fester og baller og en overgang været fast musiker for Svendborgs forlængst forsvundne danseetablissement Casanova.

I 1942 debuterede han i kunstforeningen, der i de følgende mange år har haft ham som hyppig og altid velkommen udstiller, i mange år som medlem af gruppen Sydfynske Kunstnere.

Karl P's oliemalerier og akvareller har også været vist i mange andre byer, bl.a. Odense, og i Svendborgs svenske venskabsby Jönköping.

Tidligere var han i mange år også lærer ved den nu nedlagte malerskole, som var tilknyttet Svendborg Tekniske Skole.

60. Harry Lindholm, Skovsbovænge 2, Svendborg, fylder 60 år onsdag.

Harry Lindholm er fra Håstrup og var i de yngre år skovarbejder med arbejde i både sydfynske og norske skove. I 1982 blev han formand for SiD's Egebjerg-Ryslinge afdeling, som siden fusionerede med Gudme-afdelingen.

Indtil sin fratræden for et års tid siden behandlede Harry Lindholm dels faglige anliggender på arbejdspladserne, dels projekter for undervisning og videreuddannelse.

Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce