Fødselsdage


Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70. Leif Rasmussen, Flidsager 22, Korinth, fylder 70 år søndag.

Leif Rasmussen var fra 1963 og indtil for nogle år siden ansat som godsfuldmægtig på Brahetrolleborg Gods, og han varetager stadig enkelte opgaver for godset, idet han er en væsentlig drivkraft, når Foreningen til Køre- og Ridehesteavlens Fremme i Fyns Stift afvikler det årlige heste- og følskue.

Leif Rasmussens store fritidsinteresse er arkæologi, og han har i mange år deltaget i sommerlejre tilrettelagt af den fynske amatørarkæologiforening Harja i samarbejde med Odense Bys Museer.

Tidligere har Leif Rasmussen også udført et stort arbejde i Korinth Idrætsforening.

På grund af heste- og følskuet, som finder sted i dag, og på grund af hans mors død i forrige uge har Leif Rasmussen valgt ikke at markere mærkedagen.

50. Ib Christensen, Toften 192, Munkebo, fylder 50 år søndag.

50. Søren Hansen, Ivar Huitfeldsvej 23, Odense SØ, fylder 50 år mandag.

60. Ingeniør Leif Madsen, Lodsvej 18, Troense, fylder 60 år mandag.

Leif Madsen er fra Skovshoved og kom i lære som skibsbygger ved B & W. Som udlært skibsbygger kom han til Helsingør Skibsteknikum, hvor han fik eksamen tre år senere.

Derefter fulgte 17 års arbejde for rederiet C. Clausen, hvor han bl.a. stod for pro-jektering af ombygning af en del af rederiets skibe, bl.a. ved det daværende Svendborg Værft.

Her blev han i 1985 nybygningschef, senere konstruktionschef og stod bl.a. fadder til de to Esbjerg-Fanø-færger.

Nu er han konsulent for flere rederier og værfter og har senest tegnet og konstrueret det specielle transportfartøj "Yrsa", der siden foråret har transporteret kreaturer til græsning på holme og småøer i Det Sydfynske Øhav.

I fritiden er han ivrig sejler, og hans gaffelriggede sejlbåd har siden 1976 deltaget i mange stævner i ind- og udland.

75. Jørgen A. Mortensen, Strandalléen 47, Nyborg, fylder 75 år mandag.

Jørgen A. Mortensen stammer oprindeligt fra Brønderslev, hvor han blev udlært smed. Efter endt ingeniørstudium på Odense Teknikum kom han til Brenderup og siden til Ullerslev.

I 1962startede Jørgen A. Mortensen sin egen virksomhed, J.A.M. , i Nyborg, som i næsten 30 år var en god og solid arbejdsplads. Han er stadig erhvervsaktiv, blandt andet har han sit eget rådgivende ingeniørfirma, og han er bestyrelsesformand hos Jeros A/S i Ringe.

Jørgen A. Mortensen er også i sin fritid meget aktiv, både som jæger og som altmuligmand for hele familien.

60. VVS Arne Aadal Nielsen, Munkebjergvej 61, Odense C, fylder 60 år onsdag.

90. Marie Ærenlund, Faaborgvej 35, Sallinge, Ringe, fylder 90 år mandag.

Marie Ærenlund er født i Højrup. Sammen med sin nu afdøde mand, Verner Ærenlund, har hun skabt et hyggeligt og gæstfrit hjem.

Hun har altid været meget aktiv. I sine yngre år var hun delingsfører, og ungdomsarbejdet har stadig hendes store interesse.

Marie Ærenlund har været medlem af ungdomsudvalget af tilsynsførende i Hjemly Fri- og Efterskole, hvor hun i mange år var med i bestyrelsen, ligesom hun i en årrække var medlem af bestyrelsen for Ryslinge Frimenighed.

Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce