Fødselsdage


Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

§%

80. Oluf Laursen, Margaardvej 41, Nørre Aaby, fylder 80 år mandag.

§%

70. Fugemontør Finn Østergaard, Assensvej 261, Millinge, fylder 70 år mandag.

Finn Østergaard stammer fra Sig ved Varde og begyndte som ung at arbejde indenfor landbruget. Dette arbejde førte ham til Fyn, først som landbrugsmedhjælper, og senere som gårdejer i Millinge.

Desuden arbejdede han i en halv snes år i Norge og på Grønland.

Udover landbruget har Finn Østergaard også arbejdet som fugemontør, og har været medindehaver af firmaet "Fuge Madsen"

For godt tre år siden solgte han sin anpart, men er dog stadig tilknyttet sit gamle firma nogle timer om ugen.

Gården og jordeni Millinge er nu solgt fra, men før det skete blev der udstykket en grund, hvor Finn Østergaard sammen med sin kone byggede et hus.

Fritiden går med jagt, samt dyrkning af orkideer i huset. Dertil kommer pasningen af den store have med frugttræer og grøntsager.

85. Arkitekt Aage Larsen, Havnegade 30, Faaborg, fylder 85 årmandag.

Aage Larsen stammer fra Sjælland, hvor han først tog en håndværkeruddannelse og senere uddannede sig som arkitekt.

I 1950 blev han ansat hos et arkitektfirma i Svendborg, og her blev han som noget af det første sat til at projektere byggeriet af Brahetrolleborg Skole, som næste år har 50 års jubilæum.

I 1957 etablerede han sin egen tegnestue i Faaborg, og herfra er derlagt grundplaner for mangestørre og mindre bygninger på hele Fyn, specielt iFaaborg- og Assensområdet.

I Faaborgvar han manden bag ældrevenlige boliger på Havnegade i Faaborg,som senere fik en pendant i Meldals Have i samme by.

Han har været med til at stifte Lions Club i Faaborg, og medens han boede i Korinthfungerede han som formand for Brahetrolleborg Menighedsråd i 12 år.

Aage Larsen har også været aktiv fodboldspiller, aktiv i Ældresagen, og en af initiativtagerne til Faaborg Miniby, hvor han til dato har udarbejdet over 300 tegninger over byens gamle huse fra før 1890.

Aage Larsen har også udgjort en femtedel af Korinth Kvintetten,der har rejst rundt i hele Norden, og dele af Europafor at underholde med udpluk af den danske sangskat. Der er også blevet givet mange koncerter på de lokale ældrecentre gennem tiden.

Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce