Fødselsdage


Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80. Professor, dr. med. Lars Garby, Sparretornvej 14, Odense, fylder 80 år i dag.

Frem til 1994 virkede Lars Garby som professor ved det nuværende Syddansk Universitet i Odense, hvor han var dekan for det Det lægevidenskabelige Fakultetsråd fra 1976 til 1979.

Lars Garby har blandt andet været tilknyttet FN-organisationerne FAO og UNU som ekspert, ligesom han har fungeret som ekspert for den britiske regering i ernæringsspørgsmål.

Lars Garby har skrevet flere end 100 artikler i videnskabelige tidsskrifter, og i 1992 blev han tildelt Ernæringsprisen.

60. Elsebeth Christensen, Esterhøjvej 6, Mesinge, fylder 60 år torsdag.

50. Advokat Steffen Ebdrup, Følle Strandgaard, Svanevej 1, Rønde fylder 50 år torsdag.

Steffen Ebdrup, der er født i Aarup, er kendt for sine juridiske kommentarer her i Fyens Stiftstidende.

Han er student fra Odense Katedralskole. Efter sin juridiske embedseksamen fra Aarhus Universitet i 1979, blev han tilknyttet Advokatfirmaet Frue Kirkeplads 4 - nu partner i Bech-Bruun Dragsted på samme adresse.

Han er medlem af en lang række bestyrelser, bl.a. De Forenede Ejendomsselskaber A/S, Hotel Royal Århus A/S, Lind Production A/S samt medlem af repræsentantskabet for BRFkredit.

Han har været tilknyttet advokatfirmaet på samme adresse i 25 år, han har 25 års kandidatjubilæum, og så kan han sammen med cand. jur. Marie Louise Ebdrup fejre sølvbryllup.

§%

60. Anne-Grete Condrup, Klintemarken 17, 3. sal, Svendborg, fylder 60 år torsdag. Anne-Grete Condrup er født i Rudkøbing og blev som ung udlært som frisør, i mange år med arbejde i Svendborg. Senere valgte hun kontorbranchen og fik ansættelse på Svendborg Sygehus' informatikkontor. I nogle år var hun sekretær for sygehusinspektøren og kan også se tilbage på travle år med it-opstart på sygehus-kontoret.

I dag er hun især optaget af det alternative og af at male og tegne.

§%

80. Eva Hansen, Kilsvej 6, Ellinge, Ullerslev, fylder 80 år i dag.

80. Karlin Hansen, Engvej 2, Morud, fylder 80 år torsdag.

Som ung arbejdede Karlin Hansen ved landbruget. Først på Langeland og efter flytningen til Fyn på Margård. Senere fik han arbejde på det nu nedlagte Rue Mejeri. I tiden herefter kom han til Gasa i Odense, dernæst hos Brødrene Dahl og på institutionen Egely i Strib, før han gik på efterløn.

Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce