Fødselsdage


Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50. Maskintekniker Finn Hellum, Hulvejsbakken 17, Munkebo, fylder 50 år i dag.

Finn Hellum er født på Vejrø, men han har boet i Munkebo, siden han var syv år og har taget del i livet i Munkebo. Først som formand for speedway-klubben i 10 år, og han har i de seneste 14 år været medlem af byrådet for Socialdemokraterne.

Finn Hellum har været formand for udvalget for teknik og miljø i 12 år.

Når arbejde og politik ikke tager Finn Hellums fritid, sætter han stor pris på samvær med familien.

Åbent hus fredag den 30. juli kl. 14-18.

80. Fhv. overbanemester Børge Hansen, Vægtens Kvarter 60, Odense SØ, fylder 80 år i dag.

Børge Hansen har været ansat ved DSB.

80. Pensioneret vicetoldinspektør Holger Bogh, Søbyvej5, Bjerreby, Tåsinge, fylder 80 år søndag.

Holger Bogh er fra Sønderjylland og virkede som toldassistent i Aabenraa i årene 1942-47. Året efter kom han til Svendborg, hvor han i 1964 blev overassistent, i 1969 toldkontrollør og kort efter vicetoldinspektør.

I flere år var han tidligere med i menighedsarbejdet ved Sct. Jørgens Kirke i Svendborg. Han boede dengang i sognet med hus på Sonnesvej

75. Pensioneret seminarierektor Jens Peder Jensen, Kirsebærvej 9, Svendborg, fylder 75 år søndag.

Efter mange travle arbejdsår på Skårup Seminarium har han stadig fuld fart på. Nu alene med det, der før kun kunne udføres i det begrænsede timetal, som blev tilbage, når opgaverne på seminariet var løst.

For et halvt års tid siden flyttede familien fra ejendommen i Skårupøre til huset i Svendborg, hvor Jens Peder Jensen stadig beviser sine praktiske evner omkring hus og have. Der bliver også tid til at male og tegne, læse og rejse. Både hjemme og ude holder han opmærksomt øje med vind og vejr. Vejr og klima, som han i 1964 udgav en bog om, er hans måske kæreste hobby. Få ved mere om lav- og højtryk og deraf skiftende vejrlig end han, og han har holdt mange inspirerende foredrag herom.

Jens Peder Jensen, der er fra Tved, blev i 1954 cand. mag. i zoologi og geografi med indbygget lære om meteorologi som bifag. Han fik universitetets guldmedalje for en afhandling om hulekrebsens forunderlige liv.

Kort efter var han videnskabelig assistent ved Danmarks Fiskeri- og Havundersøgelser i Charlottenlund men valgte tre år efter job som seminarielærer i Vordingborg. Fra 1972 var han i mange år rektor på Skårup-seminariet.

§%

§%

§%

Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce