Fødselsdage


Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60. Conny Hansen, Gundestrupvej 1, Ulbølle, fylder 60 år lørdag.

Conny Hansen stammer fra Svanninge, men har siden 1966 boet i Ulbølle.

65. Ingeniør Jørgen Louis Hansen, Syrenvej 51, Vindeby på Tåsinge, fylder 65 år søndag.

Som ung blev Jørgen Louis Hansen i fødebyen Svendborg udlært som radiomekaniker og sluttede i 1963 i Århus uddannelsen til svagstrømsingeniør. Efter værnepligten kom han til B & O's fabrikker i Struer, hvorfra turen gik tilbage til Svendborg, først som lærer ved Teknisk Skole, men fra 1971 som mangeårig lærer ved Svendborg Maskinmesterskole. Et af hans specialer var uddannelsen i olieborings-teknologi.

I fritiden og nu i sit otium er han bl.a. aktiv radioamatør.

70. Husmand Villy Dahl, Fjellebrovej 10, Espe, Ringe, fylder 70 år søndag.

§%

50. Janne Olrik, Skovvej 33, Svendborg, fylder 50 år lørdag.

Allerede som barn i Aarhus spillede Janne Olrik både violin og klaver og blev siden uddannet som almen muskleder på musikkonservatoriet. Hun fortsatte som korleder og siden musiklærer, først på Rudolf Steiner-skolen i Aarhus, siden på gymnasier i Vejle og Skanderborg, hvor hun også var studievejleder. Hun skrev også tre musicals, hvoraf "Aladdin" lige er blevet genopført af Faaborg Sommerspil.

I flere år har Janne Olrik været i bestyrelsen for foreningen af gymnasiemusiklærere. Efter en trafikulykke supplerer hun nu sine musikkompetencer på Odense Universitet.

§%

§%

40. Marianne Louw, Teglværksgade 10, Middelfart, fylder 40 år lørdag.

85. Tidligere provst Georg-Albert With, Gråbrødre Plads 1, Odense C, fylder 85 år i dag.

Georg-Albert With er teolog fra universitetet i København i 1944. Han fik sit første job som hjælpepræst ved Grundtvigskirken i København. Herfra gik turen til Djursland som sognepræst i Ålsø og Hoed.

I 1956 kom Georg-Albert With til Middelfart som sognepræst og præst for det daværende Statshospital. Fra 1974 til sin afsked i 1987 virkede han desuden som provst i Middelfart Provsti.

Gennem nogle år sad Georg-Albert With i bestyrelsen for præsteforeningen. Lokalt var han en tid formand for Middelfart Højskoleforening og med i repræsentantskabet for Båring Højskole. Han har også undervist på Middelfart Gymnasium.

Georg-Albert With blev i 1982 udnævnt til Ridder af Dannebrogordenen.

Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce