Fødselsdage


Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60

Murermester Jens Heide, Nørrebro 188, Rudkøbing, fylder 60 år i morgen, søndag den 28. december.

50

Dennis Sørensen, Teglbakken 13, Rudkøbing, fylder 50 år mandag den 29. december.

50

Optiker Per Michael Larsen, Sylen 2, Rudkøbing, kan mandag den 29. december fejre 50 års fødselsdag.

Per Michael Larsen er født og opvokset i Roskilde. Han blev udlært som optiker i 1980 og arbejdede nogle år som dels almindelig ansat, dels souschef og bestyrer i forskellige optikerforretninger på Sjælland, inden han og hans daværende kone i 1987 flyttede til Langeland.

Parret købte Mads Frede Aalunds butik på Torvet i Rudkøbing, som nu under navnet Torvets Briller er en del af Thiele-kæden.

Ti år efter etablerede Susanne og Per Michael Larsen butik i Møllergade i Svendborg. Selv om parret siden er blevet skilt, driver de fortsat de to optikerforretninger sammen.

Per Michael Larsen blev for fem år siden formand for Danmarks Optikerforening. I begyndelsen havde organisationen en formand, men da han blev fyret, trak formanden i arbejdstøjet, og han er nu i København to dage om ugen.

Tidspres gør, at Per Michael Larsen pt. ikke er med i foreningslivet på Langeland, bortset fra den styregruppe, der leder og koordinerer 17 foreningers arbejde for Langelandsfestivalen. Han har tidligere været bestyrelsesmedlem og næstformand i Perlerækken i Rudkøbing, en forløber for det, der nu hedder Rudkøbing Handelsstandsforening, ligesom han har været aktiv i Rudkøbing Tennisklub. Per Michael Larsen kom ind i festivalarbejdet qua tennisklubben.

Han har den indstilling, at livet skal være sjovt at leve, og han lægger desuden vægt på, at tilværelsen skal byde på spændende udfordringer, og dem får Per Michael Larsen masser af gennem både sine to butikker og sit øvrige virke.

Siden 1991 har optikeren været medlem af Rudkøbing Rotary. Han har både været præsident og guvernørassistent.

I sin sparsomme fritid holder Per Michael Larsen meget af at spille golf og løbe, men han måtte holde drosle ned på fysiske aktiviteter, efter at han sidste år i august brækkede sit ene ben. Desuden nyder han ind imellem at tage på ferie med sin nye kæreste, der er flyttet ind i huset på Sylen i Rudkøbing med sine to drenge på 15 og 17 år.

Per Michael Larsen har sammen med sin ekskone to sønner på 21 og 19 år. Kun den yngste bor endnu hjemme.

50 års fødselsdagen fejres med reception på privatadressen, Sylen 2, Rudkøbing, fra klokken 13 til 16.

Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce