Fødselsdage


Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18. Jonas Grube Andersen, Hyldebærvænget 2, Thurø, fylder 18 år onsdag.

70. Elly Malling Nielsen, Grævlingeløkken 17 C, Odense NV, fylder 70 år i dag.

70. Gårdejer Jørgen Henriksen, Rolighedsvej 25, V. Åby, fylder 70 år onsdag.

Jørgen Henriksen er født og opvokset i V. Åby. Han er uddannet på landbrugsskolen i Dalum, og i 1962blev han gift med Mary. Samme år overtog de hans slægtsgård som femte generation.

Her havde parret kvæg samt dyrkede korn, majs og roer. I 1996 solgte Jørgen Henriksen sin malkebesætning og lejede markerne ud for et par år senere at sælgedem fra. Jørgen Henriksen har dog ikke helt opgivet landbruget. Han har forpagtet noget jord, hvor han holder kødkvæg. Samtidig nyder han sin tredie alder, og tiden går blandt andet med bowling et par gange om ugen.

60. Vagtmester Erling Hansen, Tværvej 48 E, Svendborg, fylder 60 år torsdag.

Erling Hansen er født i Vejstrup og udlært som tømrer i Brudager. Efter soldatertid var han i 18 år ved byggefirmaet Hundstrup Huse, og da det lukkede, blev han pedel, nu vagtmester, ved Svendborg Tekniske Skole.

Siden 35 års-alderen har hans store fritidsinteresse været at løbe på motionsbasis. Han løber stadig og sætter den ene personlige rekord efter den anden. Han har gennemført omkring hundrede maraton-løb og flere 100 km.-løb.

I 1992 udnævntes han til "årets motionsløber" på Fyn, en cadeau til hans store indsats for SGs atletikafdeling i Svendborg, hvor han i mange år har stået for motionsafdelingen.

§%

60. Pædagog Annalise Lyngsø, Kalørvej 128, Odense V, fylder 60 år torsdag.

Annalise Lyngsø har arbejdet med børn, siden hun var 16 år.

De sidste 22 år som dagplejepædagog i Dagplejecentret Tarup. I forbindelse med den runde dag har hun valgt at gå på efterløn.

Åbent hus lørdag den 31. juli kl. 13.30-16.30.

§%

Fødselsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce