Fødselsdag


Fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50. Lokalredaktør Henrik Johan Mohr, Vestergade 132, Kerteminde, fylder 50 år torsdag.

Henrik Mohr stammer fra Nordsjælland og har siden barndommen boet det meste af sit liv på Nordøstfyn. Han er student fra Sorø Akademi og uddannet lærer fra Odense Seminarium.

Gennem 10 år var Henrik Mohr ansat ved skolevæsenet i Kerteminde med de fleste af årene ved Mesinge Skole, hvor han for eksempel kunne opleves som en markant idrætslærer. I samme periode startede han Mesinge Basketball Klub, der et af årene var arrangør af DM for juniorer.

Samtidig med lærerjobbet skrev Henrik Mohr små referater til Kjerteminde Avis, og det gav ham lyst til at prøve kræfter med journalistikken.

I 1992 begyndte han på Nyborgbladet i Nyborg, hvor han både skrev og redigerede. Efter fire år arbejdede han ved Amtsavisens lokalredaktion i Nyborg i et par år og herefter et enkelt år på avisens nyoprettede redaktion i Ørbæk.

I foråret 1998 skiftede Henrik Mohr til Fyens Stifstidendes redaktion i Ringe, året efter til lokalredaktionen i Nyborg, hvor han var i knap to år. Fra den tid husker flere sikkert de pudsige historier fra hans vandreture med hunden Buster i Nyborg og omegn. Siden juni 2001 har Henrik Mohr været lokalredaktør i Kerteminde.

Fritiden bruger han bl. a. til at sejle folkebåd om sommeren. Hele året spiller han guitar og synger i to orkestre, der gerne stiller op til gå-gade arrangementer og lignende i Kerteminde. Senest sidste lørdag foran Brugsen.

Fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce