Fødselsdag


Fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

90

I morgen onsdag den 7. januar, fylder en rigtig thuriner rundt. Jørgen Chr. Jørgensen fylder 90 år. Christian, som han i daglig tale kaldes, er opvokset på fødegården Anderslyst, og der boede han til først i halvfjerdserne, hvor han sammen med sin mor flyttede til Rødbyvej. Da huset på Rødbyvej blev for stort, flyttede han i pensionistbolig på Drosselvænget. De sidste par år har Christian Chr. Jørgensen boet på Thurøhus, hvilket han er meget glad for. Christian har altid været interesseret i, hvad der rører sig, såvel i indland som udland. Han er derfor ivrig bruger af nyhedsudsendelserne i radio og tv. Ligeledes læser han hver dag Fyns Amts Avis.

70

Lise Andersson, Højvænget 4, Ullerslev, fylder 70 år på torsdag.

65

Finn Henriksen, Nørregade 27, Rudkøbing, fylder torsdag den 8. januar 65 år.

65

Fhv. taxavognmand, Ingolf Petersen, Bladvænget 6, Svendborg, fylder torsdag 65 år.

Ingolf Petersen er født i Svendborg og kom i 1958 i lære som mekaniker hos Vedsted Hansen på Sct. Jørgensvej. Værkstedet flyttede siden til Græsholmvej, og her blev Ingolf Petersen værkfører. Han begyndte senere at køre taxa og var fra 1979 til 1995 selvstændig vognmand. Han sad en tid i Taxas bestyrelse.

Ingolf Petersen er en ivrig fotograf og kommer hjem med fine optagelser fra familiens mange rejser. Han deltager med iver i it-undervisningen på Seniorværkstederne.

60

Sygeplejerske Lotte Hjort, Jordløsevej 3, Haastrup, fylder 60 år torsdag den 8. januar.

Lotte Hjort tog en sygeplejerskeuddannelse og arbejdede derefter på Rigshospitalet i København. Efter flytning til Fyn har hun arbejdet på fynske sygehuse. I fritiden har hun og hendes familie gennem mange år været aktive orienteringsløbere. Hun er med i ledelsen for Faaborg Orienteringsklub, hvor hun er formand for kortudvalget.

50

Global Travel Manager, Helle Westphael Ekstrøm, Odensevej 201 A, Kistrup Skov, Faaborg, fylder 50 år torsdag den 8. januar.

Helle Westphael Ekstrøm er vokset op vokset på en gård i Als ved Hadsund i Nordjylland og har siden 1980 været tilknyttet erhvervsrejsebranchen. Interessen for rejsebranchen blev allerede vakt i studieårene, hvor hun efter studentereksamen i 1978 fra Hobro Gymnasium tilbragte et år i Kenya og i Grønland.

I årene 1980-96 var hun ansat i den nuværende globale erhvervsrejsekoncern Carlson Wagonlit Travel (tidligere World Tourist Rejsebureau). I disse år afprøvede hun mange af bureauets forskellige afdelinger, men det var specialet med grupperejser, konferencer og incentive rejser, der lå hendes hjerte nær. Det blev til 16 år i Carlson Wagonlit Travel.

I 1996 blev Helle Westphael Ekstrøm tilbudt nye udfordringer i DSB Erhvervsrejser som bureauchef i grupperejseafdelingen, og i 1999 fik hun lagt yderligere kompetencer på sit CV som salgs- og marketingchef hos det dengang Mærsk Data ejede Galileo Danmark, der var blandt de første på markedet med selvbooking af rejser til virksomheder.

I 2002 søgte Danske Bank en erfaren rejsebureauprofil til sin indkøbsafdeling, og Helle Westphael Ekstrøm påbegyndte herefter opbygningen af koncernens internationale travel management funktion. Som Global Travel Manager har Helle Westphael Ekstrøm ansvaret for at optimere rejseområdet i Danske Bank-koncernen, hvilket er styret af et stort fokus på omkostningerne.

Jobbet som Global Travel Manager omfatter ansvaret for aftaler med rejsebureauer, flyselskaber, hoteller, konferencesteder m.m. i 13 lande samt at udstikke retningslinjer ud fra koncernens rejsepolitik og at optimere rejserelaterede processer, som f.eks. selvbooking.

Helle Westphael Ekstrøm har siden 2004 boet på Sydfyn med sin mand Flemming Ekstrøm ? også engageret i rejsebranchen i mere end 35 år. I løbet af 2009 planlægger parret at flytte tilbage til Storkøbenhavn.

18

Trine Marquardsen, Vindeby Enghavevej 5, Tåsinge, fylder i dag 18 år.

Fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce