Fødselsdag


Fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60

Helga Rasmussen, Vindebyvej 41, Rudkøbing, fylder 60 år på lørdag den 3. januar.

Grethe Jensen, Rævegade 10, Spodsbjerg, Rudkøbing, tidl. Tullebølle Brød, fylder 60 år fredag den 2. januar.

Autoopretter hos Radegård Biler, Leif Nielsen, Ellehaven 8, Humble, fylder 60 år den 1. januar.

50

Kasserermedhjælper Annette Haufer Hansen, Kløvervænget 14, Rudkøbing, fylder fredag den 2. januar 50 år.

Annette Haufer Hansen er vokset op i et solidt arbejderhjem med et stort A i haven. Som barn troede hun, at A?et stod for Annette, men senere fandt hun ud af, at det var ensbetydende med Socialdemokratiet.

Ligesom forældrene bekendte hun sig også til det gamle arbejderparti, men hun mistede troen, da Anker Jørgensen gik af. Arbejdsmanden var blevet erstattet af akademikere, syntes Annette Haufer Hansen, og hun fandt ud af, at hun følte sig mere hjemme hos SF. Hun stemte på partiet i mange år, men meldte sig først ind i midten af 1990'erne, tilskyndet af ungdomsveninden Helle Hansen, der er medlem af kommunalbestyrelsen i Langeland Kommune for SF. Også hendes mangeårige chef, Tonni Hansen, i dag formand for 3F Sydfyn, er SF'er.

Annette Haufer Hansen har været medlem af SF Langelands bestyrelse i en årrække og har i fem år også fungeret som partiforeningens formand.

Hun var i mange år ansat som kasserer og faglig sekretær i SiD Rudkøbing, hvortil hun kom fra en stilling på det nu lukkede Trio Sport. I dag arbejder Anette Haufer Hansen som kasserermedhjælper på 3F Sydfyn i Svendborg.

Fredagens fødselar er gift med Torben Hansen, der er ansat på Long Island Technic A/S i Rudkøbing. Ægteparret har to børn, Maria og Anders.

40

Margit Christensen fylder fredag den 2. januar 40 år.

Margit Christensen har de sidste 12 år været ansat i firmaet N. Kjær Bilcentret A/S. Her arbejder hun som kundemodtager.

Både kunder og kollegaer har fornøjelsen af en altid smilende og hjælpsom medarbejder, der med sit smittende gode humør og friske bemærkninger får smilet frem.

Dagen fejres sammen med familien i hjemmet.

40

Lagerchef hos SSP Technology i Kirkeby, Lars Pryds Finsen fylder fredag den 2. januar 40 år.

Lars Pryds Finsens store fritidsinteresse er fodbold, som han har spillet i mange år bl.a. i fynsserien i Tved, men måtte stoppe på grund af en knæskade. Herefter begyndte han at træne med flere ungdomshold i Tved Boldklub og B.K. Stjernen. Efter en pause starter han i det nye år som assistenttræner i B.K. Stjernen. Det ser han meget frem til.

Fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce