Nyborg: Solen bragede ned, da Bjørn Einar Lundin (STX), Cecilie Kirstine Thoke Knudsen (STX), Emilie Thrustrup (HF) og Lasse Hvistendal Olsen (HF) mandag formiddag kunne hejse flaget på Nyborg Gymnasium, efter at de - som de første - var blevet færdige med deres eksaminer.

19-årige Cecilie Kirstine Thoke Knudsen fra Ferritslev havde på forhånd sikret sig et flot 10-tal i historie og et 12-tal i AT, hvor man kombinerer forskellige fag. Det sidste eksamensfag, oldtidskundskab, var langt fra hendes favorit, og hun var da også ganske godt tilfreds med at kunne slutte af med et 7-tal. Forude venter et sabbatår, men hun drømmer om engang at kunne arbejde som journalist.

Først gælder det dog den officielle afslutning på gymnasietiden, der finder sted fredag med dimission i Nyborghallerne efterfulgt af fest på Torvet i Nyborg, hvor borgmester Kenneth Muhs (V) vil holde tale.

Tirsdag den 20. juni ryger flaget igen til tops ved gymnasiet. Denne gang er det to elever fra HHX, Mia Kliver Asmussen og Carina Stevn Nellemann, som får æren. De IB-studerende på Nyborg Gymnasium blev færdige med deres eksaminer i maj og har derfor allerede kunnet ses med deres huer i byen.

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Nyborg samt redaktør på Lokalavisen Nyborg. Privat bor jeg sammen med min familie i Nyborg by, ikke langt fra redaktionen. Og så har jeg lige rundet de 40 år. Jeg blev uddannet journalist i 2004. Forinden havde jeg taget en bachelor-grad i statskundskab ved Aarhus Universitet.