Festivalchef var en af gutterne

Direktør for Langelandsfestivalen Christoffer Weber.

Festivalchef var en af gutterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christoffer Weber er lige nu travl med Langelandsfestivalen, men i dag er helliget en særlig mærkedag i familien

Skruer man tiden et år tilbage, kørte 34-årige Christoffer Weber rundt og slog pæle i jorden og lagde kabler ud med gutterne på Langelandsfestivalens pladshold.

Tilbage i nutiden er samme Christoffer Weber direktør for Langelandsfestivalen og chef for omkring 4000 frivillige fra hele landet, der sammen med ham lige nu knokler for at give gæsterne på Langelandsfestivalen "Danmarks Største Havefest" - og en skøn en af slagsen.

Vejrguderne er i hvert fald med dem.

Det var festivalens nye chef Allan K. Pedersen, der efter at have overtaget Langelandsfestivalen i november 2006, straks headhuntede Christoffer Weber, der satte sig i direktørstolen 1. januar 2007.

Allan K. Pedersen manglede en højre hånd og en direktør til at markedsføre både festivalen og flere af den energiske forretningsmands andre aktiviteter, som blandt andet tæller fodboldklubben FC Nordsjælland og Hotel Farum Park.

Christoffer Weber er derfor også chef for fem ansatte på hovedkontoret i Farum. Når han da ikke lige er i Rudkøbing og laver festival.

Jyske Bank er Hovedsponsor for FC Nordsjælland, og det var faktisk der og ikke som svedig arbejdsmand på festivalen, at Allan K. Pedersen fik øjnene op for Christoffer Webers kvaliteter.

Christoffer Weber, der er uddannet cand. merc., havde nemlig gennem otte år arbejdet i først Lokalbanken og derefter Jyske Bank, hvor han havde ansvaret for markedsføring.

Christoffer Weber var dog allerede sidste en del af ledelsen bag festivalen. Men fordi han ikke tidligere havde været på Langelandsfestival, blev han også sat til det praktiske arbejde i både opbygnings- og nedrivningsfasen.

Et klogt valg, for det gav Christoffer Weber et helt andet syn på festivalen.

Han havde hørt meget om festivalen, men alligevel fik han sig en positiv overraskelse.

- Jeg har været på Roskilde og Midtfyn, og jeg havde nok et billede af en festival med mudder og store menneskemængder, som vi ser det i fjernsynet fra Orange Scene på Roskilde Festival, har han udtalt til Fyns Amts Avis.

- Men her var der en helt fantastisk hyggelig stemning med mange børn og glade mennesker overalt, så jeg skal love for, jeg fik mig en på opleveren.

Christoffer Weber har altså kun været med til én Langelandsfestival, nemlig den i fjor. Og da blev han nødt til at tage hjem midt i det hele på grund af familieforøgelse.

I hans egne øjne er det nu kun en stor fordel, at han ikke har været på Langelandsfestival i mange år. Dermed er han ikke bundet af vanetænkning og "vi plejer"-mentaliteten.

- Jo mindre man ved, jo nemmere er det at sætte sig i kundens sted. Hvis man er meget specialiseret, kan det være svært at forstå kundens behov og ønsker, siger han.

Men i år har han og familien fået stillet en campingvogn til rådighed, så Christoffer Weber kan være med til hele festivalen og samtidig være tæt på hustruen Dorte, der jurist i Hillerød Kommune og årsagen til sidste års afbrydelse, parrets søn Mark Emil.

Kone og barn skal nu ikke regne med at se meget til den lige nu festivaltravle familiefar.

Bortset fra i dag. I dag vil han helt sikkert hellige sig familielivet og blot lade solen skinne over Langelands midlertidige telthav.

For den 29. juli er en ganske særlig dato i familien Weber. Det var den dag Christoffer og Dorte Weber mødte hinanden, den dag de blev forlovet og senere gift, og den dag Mark Emil sidste år kom til verden.

Hans fødselsdag og de andre mærkedage skal selvfølgelig fejres. I år til tonerne fra "Danmarks største Havefest".

Festivalchef var en af gutterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce