Farvel med et smil

Rådmand Søren Thorsager, til højre, og hans hustru, Lotte Bundsgaard, fik sig en snak med Aage Juhl Nielsen, der var adm. direktør i Ældre- og Handicapforvaltningen, da Søren Thorsager blev rådmand i 2004. Aage Juhl er gået på pension, men mødte sammen med en af sine pensionerede direktørkolleger, Peter Steen Jensen, op til Søren Thorsagers afskedsreception.
Foto: Jørgen Hansen.

Farvel med et smil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rådmand Søren Thorsager klar til et nyt kapitel, selv om det er med vemod, han forlader ældreområdet

Selv om han, som han selv udtrykker det, nærmest var spejlblank på området, da han tiltrådte som rådmand for ældreområdet for to et halvt år siden, blev han hurtigt glad for det.

Og det er ikke uden vemod, han siger farvel for at begynde et nyt kapitel i sit liv, nu som lærer.

Søren Thorsager sagde officielt farvel til ældre- og handicapområdet ved en reception i går i kulturhuset på Rytterkasernen.

Her var mødt en række politiske kolleger op - de fleste partier var repræsenteret - plus nuværende - og et par forhenværende - embedsmænd samt en lang række af de forenings- og organisationsfolk, han har været med i berøring med i to et halvt år som ældre- og handicaprådmand.

Evne til at spotte en sag

Hans direktør i forvaltningen, Katja Kayser, holdt en kort tale, hvor hun især fremhævede Søren Thorsagers evne til at kommunikere budskaber ud og til at spotte, hvad der kunne udvikle sig til politiske sager.

En evne, de fleste journalister, der kender ham, også godt kan skrive under på.

Flere andre, både Ældrerådet og Ældre Sagen, havde et par bemærkninger til den afgående rådmand, der til slut selv tog ordet og med et par anekdoter bekræftede, at det frem for alt også har været sjovt at være rådmand.

Hjalp dame over gaden

Som dengang han som nyudnævnt hjalp en gammel dame med rollator over gaden.

Da hun bagefter ville give ham en lille erkendtlighed for dåden, afviste han, men kunne så ikke dy sig for at opfordre hende til at stemme på sig ved næste valg.

- Unge mand. Det er dem her, det er galt med, sagde hun og pegede på sine ben.

- Ikke det her, tilføjede hun og pegede på hovedet.

Eller dengang han var til - endnu en - festlig 100 års fødselsdag.

Den 100-årige kvinde havde 10 børn og et hav af børnebørn og for ligesom at slå tonen an bemærkede Thorsager til kvinden, at hun da i hvert fald ikke havde siddet så meget med armene over kors.

- Næh, unge mand. Og heller ikke så meget med benene, svarede hun.

Det satte tonen for et par gemytlige timer, inden Søren Thorsager og fruen, Lotte Bundsgaard, hastede videre til sommerfest i sønnen Kalles børnehave.

Farvel med et smil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce