Farvel efter 42 år i banken


Farvel efter 42 år i banken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et kendt ansigt i Højstrup-området, filialdirektør Jørgen Ole Erichsen, går på pension.

Havkajak, bowling, familien og haven. Det er blot nogle af de glæder og opgaver, der fremover skal fylde Jørgen Ole Erichsens hverdag.

Han har valgt at gå på pension efter 42 gode år i Arbejdernes Landsbank i Højstrup, hvor han er steget i graderne til direktør.

Jørgen Ole Erichsen startede som elev i Arbejdernes Landsbank i Odense i 1967. Efter endt uddannelse og et års militærtjeneste valgte han at komme til filialen i Højstrup, hvor han har været siden.

I 1974 blev han udnævnt til souschef og i 1984 til filial­direktør. Jørgen Ole Erichsen har i mange år sideløbende fungeret som lokal vurderingsmand for bankens samarbejdspartner, Totalkredit.

Denne funktion indenfor boligområdet, har sammen med Jørgen Ole Erichsens store interesse for erhvervsområdet, dannet grobund for en filial i stadig vækst.

Jørgen Ole Erichsen er aktiv sportsudøver i FKS (Firmasportklubbernes Sammeslutning i Odense), og så er han én af de ganske få, der kan prale af at have deltaget i alle Eventyrløb siden 1978, da det første løb blev skudt af sted.

Han tager desuden løbeskoene på derhjemme på Bøgesangervænget 16 C i Odense hver morgen kl. 6.30 for at holde sig i form. Derudover går fritiden med at sejle havkajak, som om vinteren skiftes ud med bowling i FKS-regi.

Det er både med vemod og glæde, at den 59-årige direktør nu tager hul på sit nye liv uden banken.

- Jeg har været glad for at være i nordvest-området i godt 40 år. Det er da helt klart en kombination af gode kolleger, en god arbejdsplads og fantastiske kunder, som har holdt mig i gang her så længe, siger han.

Banken har været gennem en meget spændende udvikling de senere år, og det har givet ekstra motivation i arbejdet. Jeg kommer helt sikkert til at savne mine kolleger, kunder og arbejdsplads, men heldigvis regner jeg da med fortsat at komme til at møde mange af dem i lokalområdet og via mine sportsaktiviteter, siger han.

Jørgen Ole Erichsen ser også frem til at få mere tid sammen med sine børn og børnebørn. Han har således inviteret hele familien med til Tenerife i efteråret. Hans kone, Elisabeth, er i øvrigt souschef i Arbejdernes Landsbanks produktionscenter på Fisketorvet, og hun fortsætter med at arbejde nogle år endnu.

I filialen i Højstrup overtager Ann Daugaard Skøt hans plads som direktør.

Jørgen Ole Erichsen fejrer sin pensionering med en reception den 28. august kl. 13-16 i filialen på Rismarksvej 115 A, Odense.

Farvel efter 42 år i banken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce