Far og søn i makkerskab

Farmand, Peter J. Lassen, byder sønnen, Joakim, velkommen til højbords nu, hvor deres firmaer slås sammen.

Far og søn i makkerskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter J. Lassen fra Montana og sønnen Joakim Lassen slår »pjalterne« sammen og forbereder generationsskifte i den kendte møbelfamilie

HAARBY: Peter J. Lassen har siden 1982 ejet og ledet Montana i Haarby, og nu lægger han op til et generationsskifte med sønnen Joakim, der for 10 år siden stiftede møbelvirksomheden DJOB med en vision om at skabe en platform for designmøbler til virksomheder. Det sker, når de to virksomheder, Montana og DJOB pr. 1. februar lægges sammen til én virksomhed mod produktion på den fynske fabrik, som ventes at få tilført yderligere opgaver i forbindelse med fusionen.

Mens Montana er stærk på møbler til primært private og kontorer, så har DJOB fokuseret på designmøbler til virksomheder, og det er hensigten, at begge fortsætter inden for deres kompetenceområder.

Joakim Lassen ser det som en stor udfordring at videreføre Peter J. Lassens designmæssige tankegang, og ved at foretage generationsskiftet nu har Joakim sin far som læremester i de kommende år og sikrer dermed kontinuitet i Montana, samtidig med at der bliver tilført nye dimensioner.

Peter J. Lassen fortsætter uændret som bestyrelsesformand, mens Joakim Lassen bliver design- og kommunikationsdirektør med ansvar for marketing, kommunikation og produktudvikling. Bjørn Thygesen fortsætter som interimsdirektør. Ny mand i bestyrelsen er 45-årige Geert Noer, der skal tilføre firmaet kompetencer inden for international ledelse og forretningsudvikling.

Far og søn i makkerskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce