Enlig mor ud på drømmerejsen

Maja og Susanne Olsen ved overrækkelsen af »drømmerejsen«. Bagest ses udlejerrådgiver Trine Jensen, Rudkøbing, og Kirsten Poulsen, der er formand for Scleroseforeningens lokalafdeling for Langeland, Svendborg og Ærø.
Foto: Bjarne Poulsen.

Enlig mor ud på drømmerejsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skleroseramte Susanne Olsen og hendes to piger har fået rejse-check på 10.000 kr.

SVENDBORG: Susanne Olsen og hendes to piger på 11 og 15 år i Hjerteparken i Svendborg skal til at studere rejsebrochurer. De skal nemlig ud at rejse, fordi 45-årige Susanne Olsen har modtaget en rejsecheck på 10.000 kr. fra Sceleroseforeningen. Sceleroseforeningen har i samarbejde med Novasol nu i et par år kunnet uddele fem »drømmerejser« til 10.000 kr. Novasol opfordrer sine sommerhusudlejere til at give et bidrag, ligesom lejerne kan donere et beløb af deres depotitum.

- Det er der rigtig mange, som gør, siger ejerrådgiver Trine Jensen, Novasol i Rudkøbing.

Det ligger ikke i kortene, at modtagerne af checken skal leje et sommerhus i Danmark. Slet ikke.

Og i den lille familie i Hjerteparken går diskussion nu: 11-årige Maja Olsen vil til Paris og Disneyland. Storesøster Mie Olsen har foreslået Hawaii, mens mor Susanne nøjes med at sige:

- Bare det bliver et sted med masser af sol og varme.

Susanne Olsen er oprindeligt uddannet smørrebrødsjomfru, men er nu førtidspensionst, efter at hun i 2005 blev ramt af sklerose. Som enlig mor og på pension er der ikke meget at slå til »søren med«, så de tre damer er naturligvis ovenud lykkelige for de 10.000 kr. i rejsepenge.

Enlig mor ud på drømmerejsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce