Engageret trendsætter

Birgitta Wallstedt - hædret med Hans Karleprisen 2006.

Engageret trendsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chefkonsulent Birgitta Wallstedt er blevet tildelt Hans Karleprisen 2006. Prisen på 40.000 kroner blev uddelt ved nytårsparolen på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Syddansk Universitet.

Birgitta Wallstedt lederEnhed for Uddannelsesudvikling ved det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, og hun fik prisenforsin rolle som trendsætter og sit enestående engagement.

Overlæge Svend Stenvang Pedersen, der er studieleder for medicinuddannelsen, motiverede tildelingen af prisen, og han fremhævede, at Birgitta Wallstedt harværet en trendsætter i udviklingen af pædagogiske standarder - ikke blot for uddannelsen i medicin, men også foruddannelserne i klinisk biomekanik, idræt, folkesundhedsvidenskab og logopædi.

Birgitta Wallstedt har været leder af Enhed for Uddannelsesudvikling, siden den blev etableret i 2000. Enhedenhar introduceret en akademisk tilgang til brugen af pædagogik i sundhedsvidenskab, og dens rolle er nyskabende og nytænkende - ikke kun på fakultetet, men også i forhold til universitetet og i samarbejdet med de andre sundhedsvidenskabelige fakulteter.

Hans Karleprisen blev indstiftet i 2005og finansieres af forlaget Munksgaard i Danmark. Prisen gives til en person, som har ydet en ekstraordinær indsats til gavn for akademisk uddannelse indenfor sundhedsvidenskab på et af de sundhedsvidenskabelige fakulteter i Danmark og/ eller ved et andet medicinsk fakultet i Skandinavien. Dekanen for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet udpeger prismodtageren.

Engageret trendsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce