En god start i livet


En god start i livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets Nytårsgave 2005 på 30.000 kr. fra fonden "En god start i livet" gives i dag til brugerorganisationen Forældre og Fødsel med formand Sara Mac Dalland i spidsen.

Forældre og Fødsel tildeles prisen for dens vedholdende indsats for at forbedre forhold for gravide, fødende og småbørnsforældre.

I begrundelsen lægges der vægt på, at foreningen gør et stort arbejde for, at Sundhedsstyrelsens retningslinier for svangreomsorg bliver efterlevet.

Forældre og Fødsel prioriterer højt, at samtlige gravide tilbydes gratis fødsels- og familieforberedelse, et tilstrækkeligt antal forebyggende undersøgelser, god og kontinuerlig omsorg til familier under fødsel og barsel, og at der er opbakning til et godt liv med småbørn.

Mange nybagte forældre har glæde af Forældre og Fødsels ammerådgivning pe. telefon eller over internettet, hvor forældre støttes i deres individuelle valg.

Sidste års prismodtagere var redaktør Jimmy Stahr og forfatter Eva Bendix, der fik prisen for at have startet bevægelsen "De nye bedsteforældre", hvor de to arbejder for at fremme kontakten mellem bedsteforældre og deres børnebørn.

En god start i livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce