Ebbe Skovsgaard fylder 70


Ebbe Skovsgaard fylder 70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rådgivende ingeniør og direktør, Ebbe Skovsgaard, Bagsværd, bliver 70 år mandag den 29. maj.

Han er vokset op i Svendborg og blev uddannet ingeniør. Længe før miljø og energi kom på den politiske dagsorden beskæftigede han sig med området, og hans erhvervskarriere er fortsat den vej.

Den begyndte i den rådgivende energi- og miljø-virksomhed DKTEKNIK. Efter et mellemhop i Dong fortsatte han som energichef i boligselskabet DAB.

Her projekterede han som energichef blandt andet anvendelsen af naturgas i udviklingen af kraftvarmeværket til Værebro Park.

I 1991 modtog han Årets Naturgaspris for fremragende projektering og anvendelse af naturgas. Efterfølgende blev projektet til Værebro Park udbredt til kraftvarmeværker i hele Danmark.

I 1992 etablerede Ebbe Skovsgaard egen rådgivende ingeniør- og konsulentvirksomhed i Bagsværd, Dansk Drift Center ApS. Virksomheden har specialiseret sig i energirigtigt byggeri, effektiv bygningsdrift og driftsovervågning.

I 2001 blev han valgt til byrådet i Gladsaxe Kommune for Venstre. Nogle år senere blev Skovsgaard formand og politisk leder for Venstres byrådsgruppe og 1. viceborgmester. (Berlingske)

Ebbe Skovsgaard fylder 70

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce