Dyremose ud af Carlsbergs top

Carlsberg skifter ud i bestyrelsen. Med købet af Scottish & Newcastle er det danske bryggeri blevet en mere international virksomhed, og det skal også afspejle sig i bestyrelsen, hvor næstformand Jens Bigum og bestyrelsesmedlem Henning Dyremose træder tilbage og giver plads til to udlændinge. Det drejer sig om irske Richard Burrows og hollandske Kees van der Graaf, som bestyrelsen har indstillet til at blive valgt på selskabets generalforsamling den 12. marts 2009. Jens Bigum var tvunget til at træde tilbage på grund af aldersgrænsen, mens Henning Dyremose efter 10 år i bestyrelsen har valgt at stille sin plads til rådighed./ritzau/ (Tariq Mikkel Khan/POLFOTO/arkiv)

Dyremose ud af Carlsbergs top

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carlsberg skifter ud i bestyrelsen. Med købet af Scottish & Newcastle er det danske bryggeri blevet en mere international virksomhed, og det skal også afspejle sig i bestyrelsen, hvor næstformand Jens Bigum og bestyrelsesmedlem HENNING DYREMOSE træder tilbage og giver plads til to udlændinge. Det drejer sig om irske Richard Burrows og hollandske Kees van der Graaf, som bestyrelsen har indstillet til at blive valgt på selskabets generalforsamling 12. marts.

Jens Bigum var tvunget til at træde tilbage på grund af aldersgrænsen, mens Henning Dyremose efter 10 år i bestyrelsen har valgt at stille sin plads til rådighed.

- Købet af dele af Scottish & Newcastles har medført en markant ændring af Carlsberg, som nu er en langt større og mere globalt eksponeret virksomhed. Begge vil tilføre bestyrelsen betydelig international erfaring og inspiration inden for Carlsbergs forretningsområder, siger bestyrelsesformand for Carlsberg, Povl Krogsgaard-Larsen.

/ritzau/

Dyremose ud af Carlsbergs top

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce