Dødsfald


Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

At miste en god ven er som at miste sin højre arm

Det er svært at skulle skrive disse mindeord om Søren Henrik Lund Clausen, som var så livsglad og så godt et ungt menneske.

En sjov tur til ferieparadiset Lloret del Mar endte søndag morgen i en frygtelig tragedie. En tragedie for ikke mindst alle implicerede i ulykken, men også for Sørens pårørende og venner, som nu står tilbage med en kæmpe følelse af uretfærdighed og et uendeligt tomrum i hjerterne.

Vi lærte Søren at kende i august 2003 på Tietgenskolen i Odense, hvor Hs132 mødtes for første gang for at gennemføre den et-årige HH uddannelse. Søren var en af de mange, som var gået direkte fra gymnasiets matematiske linie for at forsætte med en højere handelseksamen. Søren var med i den såkaldte "Stræberklubben" - den læsegruppe han var en del af.

Her i sommeren 2004 fik Søren så sin studentereksamen nummer to og var klar til at starte sin egentlige karriere i drømmejobbet hos BMW I Hamborg, Tyskland. Søren og hans kæreste skulle flytte sammen for første gang netop i dag mandag. Sådan skulle det ikke gå!

Søren kan bedst beskrives som enhver svigermors drøm. En trofast, glad og altid positivt tænkende ung mand, som stod med de bedste kort på hånden til livets store udfordringer. Det var altid sjovt og underholdende at være i samme rum som ham, enten til fest eller blot almindeligt samvær. Han var til festglad musik og en sjov bemærkning. Han havde en stor forkærlighed for "Drengene fra Angora" og "Kris og Chokoladefabrikken". Der kunne nemt falde replikker derfra. En imitation, han udførte perfekt.

Søren var i sin fritid meget engageret i fodbold og biler, hvor biler skulle have været hans levevej. Han talte ofte om sin VW Golf, og hvordan han skulle bygge om på den. Da han i april rejste til Hamborg var det i forhåbning om at få drømmejobbet hos BMW. Og det fik han! Fremtidsudsigterne så lyse ud nu, og det lagde han heller ikke skjul på i det daglige. Han varbare så glad.

Det er meget uvirkeligt og tragisk at have mistet en så god kammerat. Han fik ikke en gang lov til at leve en tredjedel af sit liv. Livet er ofte uretfærdigt. Man tænker altid: hvorfor skulle det netop gå ud over ham eller hende. Det er ofte vanskeligt at skulle se tingene i øjnene, især når det ikke går retfærdigt til!

Til trods for at de fleste af os kun nåede at kende Søren i et år, vil vi altid huske ham som den glade, udadvendte og livsnydende person, der kunne få alle til at smile, og som altid gav et godt råd med på vejen. Han havde megen medfølelse og forståelse for alle i sine omgivelser.

Vore tanker går nu til din familie, din kæreste og dine venner.

Søren, vi vil aldrig glemme dig. Du vil til evig tid have en plads i vore hjerter.

De kærligste hilsener fra Hs132

Søren Henrik Lund Clausen, Søndersø, 21 år.

Han blev dræbt ved søndagens busulykke i Tyskland.

Lærer Per Humle, Ladelund, Slesvig, Tyskland, 59 år.

Gerda Jensen, Bolbro, Odense V, 72 år.

Katrine Madsen, Otterup, 89 år.

Gårdejer Svend Aage Rasmussen, Lyø, 87 år.

Svend Aage Rasmussen var i mange år direktør i Ø-færgen A/S, der besejler ruten mellem Faaborg og øerne Avernakø og Lyø.

Han var kendt som et lunt og rart menneske - let genkendelig på sine daglige ture rundt på øen i sin lille røde Fiat.

Kirstine Pedersen, Gelsted, 87 år.

Steffen Birkemose, Haarby, 53 år.

Gårdejer Arne Bent Pedersen, Lumby, Odense N, 80 år.

Karen Larsen, Ørslev, Ejby, 87 år.

Rigmor Anthony, Odense SV, 96 år.

Vejarbejder Kresten Storgaard Krogh, Middelfart, 60 år.

Tidligere salgschef Kjeld Drue, Odense C, 79 år.

Husmand Marius Nielsen, Gelsted, 89 år.

Astrid Melbye Larsen, Brangstrup, Nr. Aaby, 73 år.

Astrid Melbye Larsen var gift med Povl Melbye Larsen, der døde i 1997. Sammen drev de tidligere "Grangård" i Brangstrup ved Nr. Aaby.

@$:

MINDEORD

Af Ellinor Danielsen,

Toftemarken 21, Svendborg

Fra mine rekreationsophold på Dallund Slot i januar - februar 1983 og igen i oktober - november 1988 husker jeg Hanne Dollerup som en dygtig sygeplejerske og som et rart menneske.

Æret være hendes minde.

Af Connie Johansen,

Blåbærvej 96, Odense S, kasserer i Beboerforeningen Hjallese Øst, på vegne af bestyrelsen

Igennem 20 år var Kirsten Schmidt formand for Beboerforeningen Hjallese Øst, indtil hun for to år siden efter eget ønske trak sig ud af foreningens bestyrelse.

Kirsten havde igennem sit lange virke i foreningen flere store mærkesager, som hun løste med stor omhu og dygtighed.

Sager som Hjallese Hallen, støj- og lugtgener fra henholdsvis Roulund og Tasso samt kloakproblemer er blot nogle af de utallige opgaver, som Kirsten løste til glæde for mange.

Kirsten vil blive husket for sin store entusiasme og gå på mod overfor offentlige myndigheder, hvor hun aldrig gav op og ikke lod sig besnakke.

Selv efter at hun trak sig ud af bestyrelsen, var hun stadigvæk en stor støtte for den nuværende bestyrelse.

Æret være Kirstens minde.

Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce