Dødsfald


Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forhenværende landmand Svend Erik Nielsen, Gummerup, Glamsbjerg, 76 år.

Dorrit Hansen, Odense NØ, 57 år.

Rigmor Toudal Kristiansen, Ringe, 86 år.

Birthe Margot Nielsen, Odense NØ, 73 år.

Sigrid Emilie Frederiksen, Odense M, 90 år.

Forhenværende skoleinspektør Stephan Emil Davidsen, Sønder Åby, Ejby, 68 år.

Birthe Knudsen, Odense C, tidligere Fraugde Kærby, Odense SØ, 65 år.

Pensioneret vicepolitikommissær Ivan Glejsted, Sundhøj, Vindeby på Tåsinge, 87 år.

Som ung kontoruddannet blev Ivan Glejsted i 1942 ansat ved politiet i København. Under besættelsen var han stærkt engageret i modstandsarbejdet. I 1948-51 arbejdede han i politiets oplysningscentral på Politigården i København, 1959-71 i Ballerup, fra 1964 som vagthavende.

Tjenesten i Ballerup blev afbrudt af en periode i Rigspolitichefens personalekontor, og i to omgang forrettede Ivan Glejsted tjeneste ved FN's fredsbevarende styrke. I 1971 kom Ivan Glejsted til hovedpolitistationen i Gladsaxe som vagtleder og stedfortræder for stationslederen. Efter pensioneringen i 1981 bosatte han sig med sin nu afdøde kone i Svendborg.

Ivan Glejsted var meget samfundsorienteret, fulgte nøje den politiske udvikling i ind- og udland samt foretog talrige rejser. I 1986 tog han eksamen i fransk ved Svendborg Handelsskole.

Han gjorde en tid en god indsats som sekretær i Folkeligt Oplysnings Forbund og sekretær i Dansk Røde Kors Svendborg-afdeling.

Kaj Johansen, Ærøskøbing, 62 år.

Kaj Johansen var fra Sorø og kom for mange år siden til Marstal, hvor han i 1963 tog skibsførereksamen på den lokale navigationsskole.

Efter giftermål i 1965 med Bente Johansen sejlede han en del år. Siden rejste han til Tønder, hvor han læste til lærer. Fra 1977 var han lærer ved Ærøskøbing Skole.

Parret boede først i Rise Mark og derefter i Ærøskøbing, hvor hans kone startede vævestue. Selv var Kaj Johansen i mange år fritidsmedarbejder ved museet i Ærøskøbing og ofte gast på veteran-coasteren "Samka" i Marstal. Også søfartsmuseet nød godt af hans store viden om maritime anliggender.

I nogle år var han i øvrigt formand for Ærø Lærerkreds.

Poula Marie Nielsen, Stenstrup, 73 år.

Poula M. Nielsen var fra Trunderup og kom tidligt med sine forældre til Krarup. Som ung blev hun kontoruddannet på ved Faaborg Sygehus og fik siden arbejde i vejmaterialefirmaet R.T.A. i Ringe, hvor hun var ansat i 12 år, også efter at firmaet var flyttet til Odense.

Hun blev i 1961 gift med Ejgil Nielsen, den ene af de tre brødrene Nielsen fra maskinfabrikken i Stenstrup. I 1987 holdt hun op på fabrikken og kunne bruge mere tid på sin store interesse for antikviteter.

mindeord

Af Birthe Svenningsen

Lamdrupvej 45, Gislev

Telefonen ringer fredag ved middagstid. Den meddelelse, som jeg fik af min fætter, var hård. Dora Christensen, Ebberup, var sovet ind fredag morgen.

Aldrig mere skal vi høre hendes klare latter. Doras liv blev kort, og savnet efter hende er stort, på arbejdspladsen, hos familien og især hos de nærmeste.

Vi, der er tilbage, kan glæde os over, at hun trodsede lægernes påbud, således at Jess og hende endnu en gang fik en rejse sammen.

Tankerne går til familien

Æret være Dora Christensens minde.

Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce