Dødsfald


Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ida Henriksen, Otterup, 83 år.

Skuespilleren Benny Poulsen er død, 61 år.

Han var i offentligheden nok mest kendt for sin hovedrolle i DR's 1986-tvserie om digterpræsten Kaj Munk, men også for en lang række fremtrædende biroller på både tv og film, bl.a. i "Vinterbørn", "Jeppe på bjerget", "Riget" og "Bryggeren".

Benny Poulsen indledte sin kunstneriske karriere, da han allerede som syv-årig blev optaget på Det Kgl. Teaters balletskole. Han nåede også at få en kort karriere som uddannet balletdanser, før han som 23-årig skiftede spor og blev skuespillerelev på Odense Teater.

Han var i en årrække tilknyttet teatret, indtil han i starten 1970'erne slog sit navn fast som iscenesætter bl.a. på Aarhus Teater. Sidenhen havde han flere store roller på de københavnske teatre, og var i flere perioder fast engageret på Det Kgl. Teater, senest fra 1993 og frem til få uger før sin død.

MINDEORD

Af Lis Johansen

klubleder, på vegne af brugerstyrelse og ansatte i Fritidscentret Pyramiden, Vollsmose Alle 30, Odense NØ. Skriver om Søren Chr. Pedersen, Lærkeparken, Vollsmose.

Det er med stor sorg, vi har modtaget meddelelsen om Sørens død.

Vi lærte Søren at kende somet rart og venligt menneske, der var vellidt af både børn og voksne i klubben.

Søren var et stort aktiv for Pyramiden. Han var altid parat til at give en hjælpende hånd. Det være sig, når cirkusteltet skulle rejses,bokse gøres klar til ridestævne, eller om det var 200 boller, der skulle bages til et arrangement i klubben,ja - så gik Søren i gang.

Som medlem af Pyramidens brugerbestyrelse deltog han engageret og seriøst i arbejdet og bidrogtil mange gode debatter om klubbens virke.

Søren var altid tilstede, når hans børn Sonny og Simone deltog i de forskellige arrangementer og stævner, og stoltheden var ikke til at tage fejl af, når han stod på sidelinien og fulgte dem, men også til kammeraterne var deropmuntrende ord fra Søren.

Vore tanker går i disse dage til Sørens børn, som har mistet deres far alt for tidligt.

Et dejligt menneske, som vi alle vil savne.

Æret være hans minde!

Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce