Dødsfald


Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleelev Casper Boldt, Svendborg, 16 år.

Tidligere frugtavler Lars Peder Larsen, Brenderup, 73 år.

Tidligere lagerarbejder Anders Harry Hansen, Odense C, 93 år.

Tidligere kontorassistent Karla R.V. Kjærgaard, Odense C, 82 år.

Esther Guldbæk Olsen, Ullerslev, tidligere Rørbæk, 91 år.

Esther Guldbæk Olsen var gift med landmand Peder Olsen, der døde i 1994.

Kirsten Christensen, Flødstrup, Ullerslev, 77 år.

Johannes Peter Jørgensen, Bredsten, 74 år.

Knud Skovgaard Pedersen, Gremmeløkke, Ejby, 82 år.

Tidligere fabriksarbejder Knud Flindt Nielsen, Ejby, 73 år.

Anna Kathrine Frederik-sen, Revninge, Kerteminde, 82 år.

Ester Kirstine Hansen, Kerteminde, 98 år.

Bjerne Andreasen, Seden, Odense NØ, 69 år.

Socialpædagog Grethe Jørgensen, Paarup, Odense NV, 59 år.

Børge Pedersen, Etterup, Aarup, 85 år.

Verner Christensen, Odense SØ, 79 år.

Marie Walther Andresen, Odense C, 94 år.

Karin Pedersen, Harndrup, 55 år.

Falck-redder Anders Mølgaard-Hansen, Glamsbjerg, 58 år.

Svend Aage Andersen, Stenstrup, 81 år.

Svend Aage Andersen var født i Viby på Hindsholm, men voksede op i Haarby. Senere blev han udlært som snedker i Tommerup. I 1953 blev han gift med Minna, og Svend Aage Andersen arbejdede i 40 år i det daværende møbelsnedkeri Sibast i Stenstrup.

Henry Christensen, Hesselager, 62 år.

Henry Christensen arbejdede i mange år på "Kulkranen" i Svendborg. I fritiden gjorde han en god indsats for Røde Kors.

Skibsfører Martin Wolfgang Hansen, Troense, Svendborg, 76 år.

Martin Wolfgang Hansen sejlede under krigen i coasterfarten og kom siden til Vestbirk Højskole, inden han igen stak til søs.

Efter en tid på Svendborg Søfartsskole tog han styrmands- og skibsførereksamen og sejlede i godt 25 år for rederiet A. P. Møller, inden han i 1978 gik i land.

Få år forinden var han som kaptajn på "Svend Mærsk" med til at redde 108 vietnamesiske bådflygtninge ud for Sydvietnam. Begivenheden gjorde et stort indtryk på ham, og han bevarede livet igennem kontakten med nogle af de familier, han reddede.

I sine pensionistår holdt Martin W. Hansen landet over talrige foredrag for unge om livet og mulighederne til søs.

På Tåsinge var han i flere år medlem af Bregninge Menighedsråd og kirkeværge. En særlig indsats gjorde han for Sønderjysk Forening, Dansk Kirke i Udlandet og venskabsforeningen Svendborg-Gelting. I 1952 blev han gift med Helen, og parret boede i mange år på Bjernemarksvej, siden i Mærskgården.

Bodil Jessen, Middelfart, 57 år.

Tidligere arbejdsmand Rasmus Christiansen, Tevninge, Veflinge, 76 år.

Otto Olsen, Nyborg, 88 år.

Otto Olsen stammede fra Guldbrandsdalen i Norge, og efter studentereksamen og militærtjeneste begyndte han i 1941 på ingeniøruddannelsen i Trondheim. Han måtte imidlertid afbryde studiet og flygte til Sverige, fordi han som medlem af den norske modstandsbevægelse blev jagtet af den tyske besættelsesmagt. Efter befrielsen var han med til at fjerne landminer, og i 1945 fuldførte han sit studium. I mange år havde han sit virke ved Norske Statsbaner. Ved pensioneringen for en snes år siden bosatte han sig i Nyborg.

Agnes Elisabeth Rendbæk, Hjallese, Odense S, 97 år.

Poula Marie Nielsen, Stenstrup, 73 år.

Jutta Roost, Svendborg, 78 år.

Jutta Roost var fra Rynkeby-egnen og blev som husassistent i Sønderjylland gift med landmand Jacob Roost, der fik arbejde på Ribe Jernstøberi. Selv arbejdede hun i flere år inden for åndssvageforsorgen i Ribe.

I 1960 flyttede parret til Ebberup, siden til Langeland, hvor hun fik arbejde på Haustrups Fabrikkers afdeling og var tillidskvinde. Turen gik derfra til Svendborg, hvor hun en tid gjorde rent på Grønnemose-værkstederne.

mindeord

Af Charlotte Boldt,

Nyvej 9, Ulbølle

En menigsløs trafikulykke har brutalt slukket den livsgade flamme hos vores kun 16-årige Casper Boldt.

Lørdag morgen den 24. juli, på syvende døgn efter ulykken, sov Casper ind og efterlød alle os i den nære familie og vennekreds med en ufattelig stor sorg og smerte over tabet. Vores højt elskede Caspers alt, alt for korte liv stoppede midt i en positiv og glad periode, hvor sommerferie med de nærmeste, feriejob, samvær med gode venner og udsigten til aftalt faglig uddannelse og læreplads gav velfortjent medvind og selvtillid.

Caspers tro og appetit på livet, gode venner og søde piger var kombineret med en trofast, ærlig, kærlig og rummelig holdning til andre mennesker.

Vores mange, mange, lyse minder om Casper, hans kreative spilopper og musikalske evner, hjælpsomme adfærd og omsorg for andre, vil for altid leve videre i os, der kendte ham. Der blev sat et urimeligt og brutalt stop for vores kærlige Caspers korte livsbane. Vi efterladte må tillige med et livslangt savn, sorgen og smerten efterleve Caspers tro på og glæde ved livet.

Æret være Caspers minde.

Af Nicolaj Madsen

Villestoftehegnet 196, Odense NV

Edvard Ahrenkilde døde i lørdags på Odense Universitetshospital få dage efter, at han hjemme havde fejret guldbryllup med sin hustru, Olga, sammen med børn, svigerbørn, børnebørn samt familie og venner.

Edvard Ahrenkilde blev 83 år gammel. Hele sit liv boede og virkede han i Odense. Trods sit handicap med nogen lammelse i venstre arm og ben klarede han i 38 år et job som kontorassistent i firmaet Wittenborg. I de senere år har helbredet ikke været så godt, og den sidste tid måtte han tilbringe på plejehjem.

Foruden familien og arbejdet var det KFUM og KFUK, der havde Edvard Ahrenkildes store interesse, som holdt sig livet igennem. Edvard Ahrenkilde startede sin KFUM-kariere som medlem i Yngsteafdelingen, hvor han senere blev afdelingsleder. I flere år var han medlem af Odense KFUMs bestyrelse.

Op gennem alle årene, indtil sygdom blev for stor en hindring, var han et trofast og aktivt medlem af KFUM og KFUK, og rigtig mange vil med taknemmelighed mindes hans store omsorg for unge og nye medlemmer i foreningen. Æret være Edvard Ahrenkildes minde!

Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce