Dødsfald


Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Harry Hjort, Rudkøbing

Pensioneret sygehuschef Harry Hjort, Rudkøbing, er død 87 år. Han var født i Stenderup ved Horsens og fik en kontor- og handelsuddannelse ved et korn- og foderstoffirma i Horsens. Senere blev han ansat som assistent på administrationskontoret ved Statsfængslet i Møgelkær. Hans fremtidige karriere skete nu inden for sygehusområdet. I 1950 blev han ansat som assistent på Centralsygehuset i Holbæk og derefter i Hillerød. Fra 1960 til han tog sin afsked i 1989, var han en højt respekteret og afholdt sygehuschef på Rudkøbing Sygehus. I hans periode på sygehuset oplevede det en behandlingsmæssig fremgang og blev sikret til et fuldt funktionsdygtig sygehus, både hvad angik service, behandling og gode arbejdsforhold. Det var en meget stor skuffelse for ham, da politikerne i Fyns Amt i 1989 besluttede at nedlægge den kirurgiske afdeling. Harry Hjort var ked af denne beslutning og ønskede ikke at fyre over 50 medarbejdere på det sygehus, han havde ledet dygtigt i 29 år. Derfor valgte han at sige sin stilling op. Han havde stor glæde af sommerhuset i Stoense og arbejdet med sin store frimærkesamling. Hans helt store interesse lå i Rudkøbing Rotary Klub, hvor han var medlem fra 1963 til sin død. I 1970-1971 var han præsident for Rudkøbing Rotary Klub, og på grund af sit store arbejde i Rotary blev han tildelt Poul Harris Fellow med to safirer.

Han var en stor velgører inden for Rudkøbing Rotary Klub, hvor han især arbejdede med ungdomsarbejdet, blandt andet med unge fra Litauen. Harry Hjort havde den sorg at miste sin hustru for flere år siden, men efterlader sig familie.

Helen Margit Sjønov, Haarby

Helen Margit Sjønov, Haarby, er død, 82 år. Afdøde efterlader børn og øvrig familie.

Bente Aakerlund, Svendborg

Journalist Bente Aakerlund, Svendborg, 70 år, sov lørdag morgen den 3. januar stille ind i døden efter alvorlig sygdom.

Hun lærte journalistfaget på Bornholms Tidende, hvor hendes far var faktor. Senere var hun journalist ved Viborg Stifts Folkeblad, Langelands Folkeblad, Fyns Tidende, Roskilde Tidende og Jyske Tidende. Hun flyttede, da hun blev pensioneret, til Svendborg for at være i nærheden af sin familie. Hun efterlader ud over familien på Bornholm også to børnebørn og en datter, socialrådgiver Pernille Aakerlund, Rudkøbing.

Henning Baagøe Andersen, Odense S.

Politiassistent Henning Baagøe Andersen, Odense S., er død på Odense Universitetshospital, 62 år. Henning Baagøe Andersen blev i 1970 ansat ved politiet og fik fire år senere tjeneste i Odense, hvor han blev leder af uropatruljen. I maj 1981 blev sat en brat stopper for en del af hans virke, fordi han sammen med to kolleger fra Rigspolitiets Færdselsafdeling var med en i helikopter, der styrtede ned ved Haderslev. Han fik amputeret begge ben, men halvandet år senere kunne han genoptage sit arbejde ved politiet, nu i en administrativ stilling. Inden den tragiske ulykke var han en meget aktiv sportsmand. Han havde sort bælte i judo, var fynsk-jysk mester og med på landsholdet. Henning Baagøe Andersen var medstifter af og formand for Foreningen for Amputerede, ligesom han var næstformand i Dansk Handicap Forbunds Amputationskreds. Desuden var han en flittig foredragsholder, hvor emnet blandt andet var »Et godt liv uden ben«.

Afdøde efterlader sin hustru, børn og børnebørn.

John Skovgaard Madsen, Faaborg

Civiløkonom John Skovgaard Madsen, Kalekovej, Faaborg, er efter nogen tids alvorlig sygdom død, 52 år. John Skovgaard Madsen stammede fra Skovgården på Millinge Mark og gik i Svanninge Skole. Senere uddannede han sig til civiløkonom på Odense Universitet.

Derefter var han gennem mange år ansat på Winner Boats og senere på Tuco Værft, begge beliggende i Faaborg, inden han på grund af sygdom måtte forlade arbejdsmarkedet. I sine yngre år red han meget på heste, og indtil for et par år siden var han aktiv løber i Faaborg Ski- og Motionsklub og havde deltaget i flere store løb, bl.a. maratonløb. Afdøde, der tilbragte den sidste tid på Ældrecentret Steensvang i Faldsled, efterlader en søn.

Hermand Bendt Livgård, Havnsø, tidl. Nyborg

Hermand Bendt Livgård havde en årrække i 1970?erne en kunstforretning i Nyborg og arrangerede samtidig koncerter med italiensk musik. Senere virkede han som assurandør og selvstændig. I midten af 1990?erne flyttede han til Sjælland for at være nærmere en datter. Afdøde efterlader også en søn og børnebørn.

Anna Larsen, Glamsbjerg

Anna Larsen, De gamles Hjem, Glamsbjerg, tidligere Flemløse, er død, 95 år.

C. Martin Jørgensen, Tarup-Davinde

C. Martin Jørgensen, Tarup-Davinde, er død, 64 år.

Henny Koefoed, Svendborg

Henny Koefoed, Svendborg, er død, 85 år.

Som adoptivbarn fik hun sin opvækst i Odense, og her boede hun størstedelen af sit liv, men som pensionist kom hun til Tåsinge, hvor hun boede sammen med en nær ven.

Henny Koefoeds liv var præget af hendes kunstneriske evner, som ikke kunne holdes nede. Hun malede og lavede glasting og har udstillet mange steder på Fyn.

I Odense boede hun i sine adoptivforældres store villa, hvor der var plads til alle. Hun rejste meget og var i det hele taget et meget levende menneske, sød og sjov, og det fulgte hende også, da hun kom på plejecentret Caroline Amalie, hvor hun boede de sidste fire-fem år af sit liv.

Hun fik et godt og rigt liv.

Henny Koefoed efterlader en kusine, som er bosat i København.

Sigrid Christensen, Faldsled, tidl. Millinge

Sigrid Christensen, Ældrecentret Steensvang, Faldsled, er død, 92 år.

Sigrid Christensen stammede fra Vestjylland, men kom som ung tjenestepige til Fyn. Her traf hun sin senere mand, snedkersvend Edvin Christensen og blev hurtigt derefter bosat i et hus på Assensvej i Millinge. Hun arbejdede som kogekone, men var først og fremmest hjemmearbejdende, hvor hun først tog sig af parrets egne fire børn og senere af nogle af børnebørnene. Hun var dygtig til madlavning og elskede god mad. Til fritidsinteresserne hørte også auktioner og udstillinger. Hun havde den store sorg at miste sin yngste datter, og for snart syv år siden døde hendes mand. Efter at have brækket hoften sad Sigrid Christensen i kørestol, og efter en kort periode på et ældrecenter i Horne boede hun de seneste syv år på Ældrecentret Steensvang i Faldsled. Afdøde efterlader en datter i Aarup, to sønner med bopæl i henholdsvis Odense og Vipperød på Sjælland samt otte børnebørn og 14 oldebørn.

Fyns Amts Avis beklager, at denne nekrolog i lørdagsavisen var forsynet med et forkert fornavn.

Bertha Mehlsen, Nr. Broby

Bertha Mehlsen, Dæmningen, Nr. Broby, er død, 97 år. Afdøde efterlader sønnerne Hans-Erik og Arne Mehlsen, der begge bor i Nr. Broby, og øvrig familie.

Joan Nielsen, Tommerup

Joan Nielsen, Tommerup, er død, 42 år.

Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce