Dødsfald


Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bertha Jensen, Haarby, 79 år.

VVS-installatør Mogens Ottosen, Dreslette, Haarby, 50 år.

Jane Berthelsen, Veflinge, 34 år.

Karl Reinholdt Johansen, Oure, 91 år.

Karl R. Johansen, der stammede fra Gudme Kohave, tjente som ung ved landbruget og fik senere arbejde ved Svendborg-Nyborg banen, derefter på banen Nyborg-Odense. Sidenhen var han med til at bygge Svendborgsundbroen.

I 1944 blev han gift med Dorthea Johansen. Foruden hende efterlader han to sønner, tre børnebørn og et oldebarn.

Pensioneret højskolelærer Thora Sørensen, Ollerup, 87 år.

Thora Sørensen voksede op i Haderslev og tog studentereksamen fra Haderslev Katedralskole. I en periode var hun lærer, sekretær og pianist ved Gerlev Idrætshøjskole ved Slagelse, hvor hun mødte sin mand, højskolelærer Kr. Sørensen, der døde for otte år siden.

I 1948 kom parret til Ollerup Gymnastikhøjskole, hvor de op gennem 1950’erne var pionerer for musik til mandsgymnastik. Det vakte en del opmærksomhed, også fordi Thora Sørensen komponerede og udgav hele syv hæfter med musik til mands- og kvindegymnastik.

Inden for de store, folkelige organisationer havde hun i de aktive år mange kurser i at sætte musik og bevægelse sammen og fik det naturligvis også på højskolen. I tidens løb havde hun et bredt sortiment af timer dansk, engelsk, tysk, fransk, sang og musikforståelse. Endnu højt op i årene dyrkede hun stadig musikkens glæder.

I de unge år rejste Thora og Kr. Sørensen landet rundt til delingsførermøder og var som pensionister i mange år ligeledes på farten, nu med velbesøgte lysbilledforedrag og sangaftener.

Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce