Dødsfald


Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inge Volke, Odense SØ, 78 år.

Forhenværende vært Ingeborg Knudsen, Odense V,

91 år.

Erik Frydkjær, Birkum, Odense SØ, 71 år.

Tidligere rengøringsassistent Vera Witt, Faaborg, 82 år

Vera Witt var datter af bagermester Nielsen i Horne. Hun blev i 1946 gift med bagersvend Frede Witt, som hun mødte, da hun tjentei Ryslinge.

I mange år arbejdede hun som rengøringsassistent på Byskolen i Faaborg, og da den blev nedlagt, gik hun sammen med sin mand på pension.

Renny Green Jensen, Odense C, 61 år.

Arkitekt Hans Egelund, Frederiksberg, 56 år.

Svend B. Kleiner, Tarup, Odense NV, 76 år.

Postbud Poul-Erik Petersen, Stenstrup, 58 år.

Poul-Erik Petersen var født i Skovlunde og voksede op i Løgeskov, hvor han som ung var kommis i brugsen. For 37 år siden blev han gift med Ellen Petersen, og parret bosatte sig i Stenstrup i 1970.

De sidste 30 år var han postbud, først ved postvæsenet i Svendborg, siden i Stenstrup. Da posthuset blev nedlagt, vendte han tilbage til Svendborg og havde senest en rute på Tåsinge.

I de unge år var Poul-Erik Petersen ivrig fodbold-, senere også håndbold- og badmintonspiller og aktiv i bestyrelserne for SGI og Stenstruphallen.

Musikpædagog Edel Staulund, Charlottenlund, tidligere Faaborg, 89 år.

Edel Staulund, der var født i Sandager på Vestfyn og musikpædagog fra Det kongelige danske Musikkonservatorium i København, begyndte sin musikkarriere som 12-årig, da hun tiltrådte som organist i de tre nærmeste kirker til fødesognet.

Hun debuterede som koncertpianist i 1937 og gav efterfølgende flere koncerter i radioen. Efter giftermål med dyrlæge Evald Staulund omlagde hun sin karriere til musikpædagogik, der var mere foreneligt med at have stiftet familie. Hun var i mange år ligeledes formand for musikforeningen i Faaborg.

Edel Staulund flyttede til Charlottenlund, da hun blev enke for fem år siden.

Birgit Rasmussen, Svendborg, 57 år.

Birgit Rasmussen stammede fra Vejle-Allested, men kom som barn med forældrene til V. Skerninge, hvor hendes far arbejdede i brugsen.

Selv blev hun uddannet typograf og havde arbejde på Svendborg Tryk, til afdelingen blev nedlagt for godt en halv snes år siden. Hun uddannede sig som café- og kantineassistent og arbejdede først i Rådhus-kantinen, senere på Nordre Skole.

Sin meste tid boede hun i V. Skerninge, senere i Ollerup og siden 1997 i Svendborg. I mange år sang hun i Brahetrolleborg-koret og var aktiv i V. Skerninge Dilettantforening.

Tidligere tobakshandler Inga Jensen, Svendborg, 84 år.

Inga Jensen var født i Svendborg og blev som ung i København gift med Viggo Jensen. Da de vendte hjem til Svendborg, bosatte de sig i hendes barndomshjem i Bagergade og drev tobakshandel indtil for 14 år siden. Endnu nogle år beholdt hun Varelotteriet og solgte også i lang tid chokolade m.v. i teatret.

I fritiden gik familieturen ofte til sommerhuset på Langeland.

Tidligere SiD-formand Herman Jensen, Tullebølle,

76 år.

Herman Jensen var fra Bagenkop og arbejdede i de unge år både ved landbruget og på Dageløkke Teglværk, senere i 20 år på Bøstrup Mejeri.

Livet igennem var han politisk engageret for Socialdemokratiet, både i partiforeningen, i fagbevægelsen og i kommunalbestyrelsen. Fra 1984-91var han formand for SiD Tranekær og sad i kommunalbestyrelsen 1993-97. Året efter udnævntes han til Socialdemokratiets æresmedlem.

Tidligere kontorchef Mogens Vikkelsø Hansen, Hesselager, 61 år.

Mogens Vikkelsø Hansen var født i Odense, hvor han blev udlært som bankassistent i Håndværkersparekassen, der senere fusionerede til Provinsbanken.

Efter en tid i afdelingen på Flakhaven flyttede familien til København, hvor han fortsatte i Provinsbanken og efter bankfusioner i Den Danske Bank. Her udnævntes han til kontorchef og leder af erhvervsafdelingen og fortsatte som sådan, til han i 1996 blev førtidspensioneret og flyttede tilbage til Fyn.

Forhenværende damefrisør Betty Ernst, Odense C, 73 år.

Betty Ernst drev indtil midten af 1990'erne damefrisørsalon på Skibhusvej i Odense.

Hans Leonhard Rasmussen, Munkebo, 67 år.

Tidligere plejehjemsleder Jørgen Christensen, Svendborg, 90 år.

Mindeord

Af Annette Faurby

Rydsåvej 40, Odense NV, på vegne af kolleger i Økonomi og Plan, Odense Kommune

Vores gode kollega og ven, fuldmægtig Anna Grethe Hedelund, er død efter kort tids sygdom, kun 45 år gammel.

Grethe blev ansat i Odense Kommune i 1988 og har lige siden arbejdet med budgetopgaver i Borgmesterens afdeling.

Grethe var en vellidt kollega, nem at omgås og altid hjælpsom og pligtopfyldende. Hendes gode humør og ligefremme væremåde har altid bidraget til et godt arbejdsklima og en uformel omgangstone. Vi vil derfor savne Grethe, og hendes død berører os dybt.

Grethe var forrige år involveret i en arbejdsulykke, og hendes stædighed og tro på, at alting kunne og ville lykkes, gjorde, at hun næsten havde optrænet sig til et normalt arbejdsliv igen.

Grethe var et rigtigt familiemenneske, og vi har gennem tiden løbende fulgt med i fødselsdage, svømmestævner og fodboldresultater.

Vores tanker går i denne svære stund til Toni og børnene, der har lidt så stort et tab.

Æret være Grethes minde.

Af Charlotte Andersen

Rugårdsvej 371, Odense NV på vegne af Mødregruppen

Det er med stor sorg, at vi siger farvel til vor kære ven og veninde gennem 14 år, Grethe Hedelund.

Vi har kendt Grethe som et kærligt og omsorgsfuldt menneske, der var i stand til at favne meget.

Grethe var i besiddelse af en stor portion humor, som blandt andet kom til udtryk, da vi i Mødregruppen fejrede vores 10 års jubilæum med en kanotur - to kaptajner i samme båd er en umulighed!

Vi har i Mødregruppen haft mange gode oplevelser med Grethe - også som engageret fodboldmor - som vi vil tænke tilbage på.

Savnet vil være i vores hjerter altid. Vores tanker går til Toni, Stine og Daniel.

Af Hanne Lund

Sibiriensvej 63, Revninge, Kerteminde

Hans Egelund gik i Revninge Friskole og fik siden en uddannelse som anlægsgartner efter familietraditionen.

Men det var ikke det, der havde hans store interesse. Han ville være arkitekt, og efter studierne arbejdede han flere steder, bl.a. på Edith og Ole Nørgårds Tegnestue, inden han blev selvstændig sammen med sin hustru, Pernille. Hans havde tre brødre, og vi var fire kusiner, og vi har haft meget god kontakt gennem årene.

Vore tanker går til Pernille og børnene efter Hans' alt for tidlige død.

Æret være Hans Egelunds minde.

Af Palle Hansen

formand, NNF-Fyn, Lisesmindevej 1, Odense M

Tidligere forretningsfører Erik Kristensen var udlært bager fra Haderslev og kom senere til Odense, hvor han startede sin faglige løbebane som tillidsmand på "Mette Munk".

Senere blev han valgt som forretningsfører for Bagerne i Odense, og ved den efterfølgende kongres blev han valgt til hovedbestyrelsen i forbundet.

Efter dannelsen af NNF og sammenslutningen med Møllerne i Odense afdeling fortsatte Erik Kristensen som forretningsfører i Odense Bager/Møller afdelingen, indtil han gik på pension i 1984

Erik Kristensen vil mindes som en aktiv kollega i NNF.

Tak tillidsmand.

Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce