Dødsfald


Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viola Grill Nielsen, Odense C, 90 år.

Ellen Margrethe Vakker, Odense C, 83 år.

Gerda Ravn, Nyborg, 89 år.

Tidligere skoarbejder Magna Hansen, Odense V, 86 år.

Magna Hansen havde i mange år sit arbejde på fabrikken Tiger Sko i Odense.

Mogens Büttner Jørgensen, Hjallese, Odense S, 59 år.

Mads Biil, Fjellebroen, Faaborg, 99 år.

I mange år arbejdede Mads Biil for Frederik Hofmanns købmandsgård ved Fjellebrohavnen, bl.a. med losning og lastning af skibe. Senere blev det til job ved V. Mølle Trævarefabrik i V. Skerninge, som medhjælper på Rødkilde Gods og på Komfurfabrikken Jenni i V. Åby. For 11 år siden mistede han sin kone, Else.

Kurt Rasmussen, Odense M, 71 år.

Snedker Orla Nielsen, Odense C, 77 år.

Alfred Jacobsen, Sanderum, Odense SV, 78 år.

Revisor Henning Krogh, Odense N, 65 år.

Oda Christensen, Svendborg, 75 år.

Oda Christensen var født og opvokset i Herringe men boede næsten hele sit voksenliv på Sydfyn, først med arbejde på Restaurant Viking og fjerkræslagteriet, derefter i 34 år på Svendborg Konservesfabrik. Akvarel-maling og camping var hendes store fritidsinteresser.

Forhenværende entreprenør Poul Østergaard, Bellinge, Odense SV, 84 år.

Poul Østergaard var født i Dalum og vokset op i Skovshøjrup på Nordfyn. Efter en uddannelse inden for landbruget og job som forvalter på godset Hindemae samt på en maskinstation i Glamsbjerg begyndte han i 1954 med eget entreprenørfirma i Fangel. Virksomheden voksede hurtigt og blev en halv snes år senere omdannet til et aktieselskab. Senere kom firmaet til at hedde Nissen & Østergaard A/S med Poul Østergaard som formand for bestyrelsen. Ved siden af at passe entreprenørforretningen var Poul Østergaard interesseret i samfundets forhold, hvor grundlaget var en konservativ livsholdning. Således var han tidligere formand for de konservative vælgerforeninger i lokalområdet, og partiets synspunkter forfægtede han for eksempel som medlem af det daværende sogneråd i Stenløse-Fangel.

Af andre poster gennem årene kan nævnes formand for Fyens Stifstidende A/S, formand for A/S Marius Pedersen, Ferritslev, medlem af repræsentantskabet for Egnsbank Fyn, formand for Ingeniør N. M. Knudsens Fond og med i bestyrelsen for 4. Maj Kollegiet i Odense.

Som ung var det en selvfølge for Poul Østergaard at deltage i modstandsbevægelsen.

Margrethe Pedersen, Thurø, 85 år.

Margrethe Pedersen var fra Skjern og kom som ung pige i huset til Sydfyn, da apotekeren fra hendes hjemby flyttede hertil. Senere arbejdede hun på Thurø Kro og blev i 1947 gift med Raymond Pedersen. I flere år også efter giftermålet serverede hun i bl.a. Borgerforeningen og Christiansminde i Svendborg.

Carlo Møllemand, Snøde, Langeland, 79 år.

I mange år arbejdede Carlo Møllemand ved landbruget, bl.a. som forvalter på Nedergaard. I 1953 blev han gift med Karen fra Snøde, hvis fødegård de siden forpagtede og derefter overtog.

Johannes Poul Caspersen, Svendborg, 77 år.

I 1968 fik han arbejde ved Nordisk Kellogg's værksted som altmuligmand og blev siden uddannet som truckfører. Senere var han med til at opbygge firmaets vedligeholdelsesprogram i forbindelse med smøring af maskiner m.v. Det blev til 19 år ved Kellogg's, inden han gik på efterløn, bl.a. for at passe sin fine blomsterhave.

Anna M. L. Andersen, Vindeby, Tåsinge, 91 år.

I mange år boede hun med sin nu afdøde mand, murermester Hugo Andersen, i det hus, familien for over hundrede år siden byggede i Pilekrogen i nær kontakt med skov og eng og med udsigt over Sundet.

MINDEORD

Af Søren Aksglæde

Ellevangen 21, Haarby, formand, på vegne af Haarby Håndboldafdeling

Det var med stor sorg, at vi i denne uge modtog den triste og meget sørgelige meddelelse om, at Frederik B. Andersen pludselig ikke er her mere iblandt os.

Frederik var ligesom resten af familien meget involveret i foreningslivet, idet han både var træner for drengeholdet og selv spillede på klubbens herrehold. Han havde derfor en stor omgangskreds i og omkring klubben, hvor han med sit ligefrem og naturlige væsen var meget vellidt af alle. Derfor er det for mange uvirkeligt, at han ikke er her mere.

Vore tanker går til familien og nærmeste venner, for hvem det er en særdeles hård tid at komme igennem.

Dødsfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce