Døde


Døde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ellen Rasmussen, Odense

tidl. Ferritslev

Forhenværende advokatsekretær Ellen Rasmussen, Hjallese ved Odense, er død på Hospice Fyn, 76 år.

Ellen Rasmussen stammede fra Rask Mølle ved Vejle.

Efter giftermål flyttede hun til Odense, hvor hun i mange år var sekretær hos advokat Lars Grønborg.

Sammen med sin familie var hun en årrække bosiddende i Ferritslev, hvor hun i en periode var selvstændig med virksomheden Forgylderiet, der udførte industri-forgyldning af bl.a. armaturer samt forgyldning af smykker, som Ellen Rasmussen og hendes veninder kørte land og rige rundt for at sælge.

Senere flyttede Ellen Rasmussen til Fredericia, men boede de seneste år i Hjallese, hvor hun nød samværet med sin gode ven samt børn og børnebørn.

Helga Lauritzen, Svendborg

Helga Vanda Buxbom Lauritzen, Svendborg, er død, 72 år.

Som født og opvokset i Slæbæk ved Kirkeby blev Helga Lauritzen ved med at bevare tilknytningen til sin fødeby. Det skete ved de ugentlige spillegilder, hvor hun også mødtes med flere fra familien.

I sin ungdom var hun ung pige i huset flere steder, blandt andet på Lolland, og da hun blev gift med Erhardt Lauritzen i 1957, arbejdede de sammen om den iskiosk, som de drev i Skolegade i Svendborg.

I 1974 blev hun medhjælpende hustru, da manden blev mælkehandler, og også de sidste af de erhvervsaktive år arbejdede hun sammen med sin mand om distribution af reklamer. I nogle af de mellemliggende år arbejdede hun på bryghuset i Svendborg samt hos en gartner.

Helga Lauritzen var bosat på Nylandsvej, og hun havde stor glæde af sin have, ikke mindst blomsterne. Hun havde også en tæt kontakt med sine børnebørn, som flittigt besøgte hende.

Helga Laurtitzen mistede sin mand for et år siden og efterlader fire børn, 10 børnebørn og et oldebarn.

Døde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce