Døde


Døde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gudrun Rasmussen, Brobyværk, 90 år.

Tidligere rotationstrykker Poul Jørgensen, Odense C, 73 år.

Kamma Bundvig, Odense M, 95 år.

Ingeborg Oda Brandt, Odense C, 87 år.

Sygeplejerske Inge Hyhne Stryhn, Odense SV, 59 år.

Forhenværende entreprenør Poul Østergaard, Bellinge, Odense S, 84 år.

Poul Østergaard stammede fra Dalum og fik sin opvækst i Skovshøjrup på Nordfyn. Han blev uddannet inden for landbruget og havde bl.a. arbejdet som forvalter på godset Hindemae og på en maskinstation i Glamsbjerg.

I 1954 begyndte Poul Østergaard som selvstændig med eget entreprenørfirma i Fangel. Virksomheden voksede hurtigt og blev en halv snes år senere omdannet til aktieselskab. Senere kom firmaet til at hedde Nissen & Østergaard A/S med Poul Østergaard som formand for bestyrelsen.

Ved siden af at passe sin forretning var Poul Østergaard meget interesseret i samfundsforhold. Som grundlag havde han i bedste forstand en konservativ livsholdning.

Således havde han været formand for de konservative vælgerforeninger i lokalområdet og konservativt medlem af det daværende sogneråd i Stenløse-Fangel.

Af andre poster gennem årene kan nævnes formand for Fyens Stifstidende A/S, formand for A/S Marius Pedersen, Ferritslev, medlem af repræsentantskabet for Egnsbank Fyn, formand for Ingeniør N. M. Knudsens Fond og med i bestyrelsen for 4. Maj Kollegiet i Odense.

Forbindelsen til kollegiet hang sammen med, at som ung var det en selvfølge for Poul Østergaard at deltage i modstandsbevægelsen mod den tyske besættelsesmagt.

Administrationschef Jens Ove Hellerup, Lumby, Odense N, 71 år.

Jens Ove Hellerup stammede fra Viborg. Som ung var han ivrig sportsmand og blev jysk mester i både gymnastik og svømning.

Efter soldatertiden begyndte han hos American Tobacco, hvor han i mange år virkede som regnskabschef. Derefter kom han til BP, og da selskabet overtog Harald Nyborg i Odense, tog han imod et tilbud om at blive regnskabschef. Senere var Jens Ove Hellerup hos købmandskæden Løvbjerg, inden han sluttede hos Budweg Caliber.

Imange år fulgte Jens Ove Hellerup levende travsporten, og han havde ofte selv heste til start i bl.a. Odense. Han var først med at sælge "gummisko" til heste.

Foruden sine øvrige gøremål virkede Jens Ove Helle-rup som statsautoriseret ejendomsmægler. Han var meget haveinteresseret.

Tidligere husbestyrerinde Martha Mortensen, Tommerup, 102 år.

Anny Rasmussen, Tommerup, 91 år.

Jørgen Preben Nielsen, Ringe, 80 år.

Jens Jensen, Håre, Gelsted, 79 år.

Anna Knudsen, Otterup, 85 år.

Jørgen Rud Hansen, Bregnør, Kerteminde, 72 år.

Jørgen Rud Hansen var i mere end 30 år maskinarbejder på Lindø Værftet. I fritiden arbejdede han på lokalhistorisk arkiv i Munkebo.

Mimi Gudmundsson, Sønderborg, tidligere Marstal, 78.

I fødebyen Marstal blev hun som ung gift med Kalle Gudmundsson, der læste til navigatør på Marstal Navigationsskole. Parret flyttede siden til Sønderborg, hvor han blev lærer på Søfartsskolen, men kontakten til Marstal blev bevaret, bl.a. ved familiære bindinger.

Tidligere chauffør Knud Møller Petersen, Svendborg, 79 år.

I mange år var hans største fritidsinteresse duer og kaniner, der vandt flere præmier på diverse udstillinger.

Mads Biil, Ulbølle, 99 år.

Forhenværende kordegn og skræddermester Erik Gangelhof, Nyborg, 82 år.

Erik Gangelhof var født i Nyborg og boede langt det meste af sit liv i byen.

Han blev uddannet skrædder under krigen og fik job som værkfører på skrædderiet ved Statsfængslet. Senere drev han egen skrædderforretning - først fra hjemmet på Christianslundsvej og derefter i Kongegade. Erik Gangelhof forlod dog skrædderiet og nåede at arbejde 18 år som kordegn ved Nyborg Vor Frue Kirke, inden han trak sig tilbage som pensionist. I fritiden var Erik Gangelhofs store interesse sang og musik. Han sang i mange år i Nyborg Korforening, hvor han også var formand en årrække, og han var med i Nyborg-koret, Dobbelkvartetten.

Tidligere direktør Mogens Faurbjerg Sørensen, Odense M, 78 år.

Møbelpolstrer Erik Madsen, Veflinge, 55 år.

Forhenværende operationssygeplejerske Birthe Rasmussen Østergaard, Nyborg, 70 år.

Frederik Bloch Andersen, Haarby, 19 år.

Erling Holm, Middelfart, 57 år.

Mindeord

Af Anne Offersen,

Revninge Bygade 20, Kerteminde, skriver på familiens vegne.

Den sidste dag i 2004 modtog vi en meget trist og sørgelig meddelelse om, at vores kære bror, svoger og onkel Ole Nielsen pludselig var død.

Ole Nielsen var født og opvokset i Kerteminde, men boede hele sit voksenliv i Odense, hvor han havde sine venner og sit netværk. Han var meget vellidt overalt på grund af sit behagelige væsen, og var altid parat med en hjælpende hånd. Som det store familiemenneske han var, fulgte han interesseret med i sine nevøer og niecers liv.

I de sidste to år af sit liv kom han tre dage om ugen på "Molen" i Kerteminde, hvor han var faldet godt til. Hvis Ole Nielsen var hård mod nogen, var det mod sig selv. Han kæmpede til tider utrolig hårdt med sine egne problemer.

Vi vil huske ham som en rar, god og hjælpsom bror, der bestred mange fine egenskaber. Han har givet os mange gode minder, så må han hvile i fred.

Døde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce