Diverse dings


Diverse dings

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sydbank har udnævnt Christian Hilligsøe Heinig til ny chefanalytiker. Christian Hilligsøe Heinig var tidligere seniorøkonom i Sydbank. Han bor i Sønderborg og stammer fra Roskilde.

Niels S.V. Nørgaard, 43 år, Ringe, er udnævnt til CEO for Pernod Ricard Nordic Travel Retail. Han har været ansat i det tidligere Vin & Sprit siden 2000 og har her haft flere forskellige stillinger, primært inden for salg og eksport. Niels Nørgaard har senest været Vice President for V&S Wine Open Markets med ansvaret for Danmark, Estland og Nordic Travel Retail. Niels har en CBA fra AVT Business School og forventer at afslutte sin EMBA september 2009.

Signe Wenneberg har i mange år beskæftiget sig med danskernes haver, men hun er også vild med mad, og denne del af hende springer nu ud i fuldt flor, når hun overtager redaktørstolen hos det eksklusive madmagasin MAD&venner. Når Wenneberg har valgt at kaste sig over maden som redaktør af MAD&venner, er det ikke tilfældigt ? hun elsker mad og er flittig læser af det magasin, hun nu selv skal lave. »Jeg ved ikke noget bedre i hele verden end at fodre mennesker, som jeg godt kan lide, med god mad, som jeg selv har lavet af gode råvarer. Nu kan jeg også være med til at fodre læsere med artikler om mad og vin og venner ? og det glæder jeg mig helt vildt til!« Det første magasin, Wenneberg står i spidsen for, er på gaden i dag. Sideløbende med stillingen som redaktør fortsætter hun som selvstændig. Hun vil fortsat have sin egen virksomhed, og fortsat skrive om have for Bo Bedre og være klummeskribent i Søndag. Læge og ekstern lektor Anne Lindebo Holm, Enheden for Uddannelsesudvikling, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet, er tildelt Codan/SEB Pensions Uddannelsespris 2009 for sin indsats og opnåede resultater inden for forskning og udvikling af lægeuddannelsen. Anne Lindebo Holm deltog allerede som studerende i arbejdet med at udvikle og implementere nye undervisnings- og eksamensformer på lægeuddannelsen og efter at have opnået den medicinske kandidatgrad fra SDU i år 2000, har hun bl.a. udviklet den afsluttende eksamen for kommende læger. Eksamensformen er bygget op så naturtro, som muligt, hvor kandidaterne bl.a. møder en række simulerede patienter i form af skuespillere, som hver »spiller« en bestemt, standardiseret sygehistorie. Dette kræver eksaminatorer, der er uddannet til at give de studerende en fair, ensartet og objektiv bedømmelse. Denne kompetenceudvikling af eksaminatorerne har Anne Lindebo Holm ligeledes været ansvarlig for. Hun har også været med i udformningen af optagelsesprocedurerne for nye medicinstuderende, hvor tests og interviews udgør fundamentet for optagelsen af kvote 2-ansøgere. Herved opnår man at optage nye studerende på baggrund af mere nuancerede kriterier end et eksamensgennemsnit fra gymnasiet.

Med prisen følger 50.000 kr.

Sideløbende med uddannelsesarbejdet har Anne Lindebo Holm gennemført turnus og haft introduktionsstillinger i mikrobiologi og intern medicin og er nu halvvejs i sin uddannelse til speciallæge i Infektionsmedicin.

IT-Universitetet i København har fået ny studiechef. Trine Eltang, 38 år, er tiltrådt stillingen pr. 1. februar 2009. Hun har været konstitueret studiechef på IT-Universitetet siden 1. oktober 2008.

I sin nye stilling vil hun få ansvaret for at lede IT-Universitetets Studieadministration. Trine Eltang skal styrke og kvalitetssikre de studieadministrative processer på IT-Universitetet, og især koblingen mellem universitetets faglige miljøer og administrationen af uddannelser og studerende ligger hende meget på sinde.

Diverse dings

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce