Direktør og


Direktør og

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

filmoperatør Portræt

Ib Poulsen, som søndag fylder 60 år, passer sine mange kasketter med Assens som base

Ib Poulsen behøver ikke frygte kødannelser på vejene eller lytte til vejrudsigter, inden han tager på arbejde.

Han bor på Ladegårdsgade 44 i Assens, og meget praktisk kan han passe sit direktørjob fra samme adresse. Her har Socialt Leder Forum nemlig sit sekretariat, og her samles trådene i den landsdækkende interesse-organisation, der tæller over 1000 sociale ledere.

I morgen, søndag, er det 60 år siden Ib Poulsen blev født i Løgumkloster. Allerede som ung tog han uddannelse som socialpædagog, dels på den lokale Løgumgård, dels i Brejning ved Vejle. Siden har arbejdslivet foregået først som pædagog senere som leder af tilbud i Brejning, Fredericia, Odense og Assens.

Det organisatoriske arbejde har altid fyld meget i Ib Poulsens liv. Han sad i omkring 30 år som hovedbestyrelsesmedlem i sin faglige organisation Socialpædagogernes Landsforbunds hovedbestyrelse. Han var i 1980 med til at danne det nuværende Socialpædagogernes Landsforbund, der var en sammenslutning af de faglige organisationer på døgninstitutionsområdet.

Han var ligeledes fra 1981 til 1986 formand for den lokale kreds af Socialpædagogernes Landsforbund i det daværende Vejle Amt. Derover var Ib Poulsen en række år formand for Socialpædagogernes Landsforbunds Ledersektion.

I 1991 blev han formand for Forstandergruppen af 1986, der er interesseorganisation for tilbud til udviklingshæmmede. Den blev i 2004 til Socialt Leder Forum, og havde udviklet sig fra en græsrodsorganisation til en moderne interesseorganisation, der blandt andet holder konferencer og temadage for omkring 1000 ledere årligt.

Herudover driver Socialt Leder Forum et lille forlag og en boghandel og udgiver et tidsskrift. I 2009 blev Ib Poulsen ansat som direktør, og han skal foreløbig for en tre-årig periode udvikle foreningen således, at den i endnu højere grad kan fungere som rådgiver for medlemmer og samarbejdspartnere.

I det daglige arbejde på sekretariatet i Assens har Ib Poulsen sin kone Pia lige ved hånden som sekretær, og parret har dermed kort vej mellem arbejdsliv og privatliv.

I fritiden er Ib Poulsen meget aktiv i kulturhuset Tobaks­gaarden i Assens. Han var med til at sætte liv i huset, og til at gøre biografen til det daglige omdrejningspunkt for fritidsarbejdet i Tobaksgaarden. Helt naturligt giver han også en hånd med som filmoperatør, ligesom han er medhjælp ved musikarrangementer i kulturhuset. Det organisatoriske arbejde er også ført med over i fritiden, idet han sidder i bestyrelsen af både Tobaksgaarden og Assens Biografforening.

Ferierne tilbringer han og Pia i campingvognen, og oftest sydpå i Europa. Han trives også fint som morfar til snart fire børnebørn.

Direktør og

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce