Det skulle være så sundt


Det skulle være så sundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SPADESTIK: Fire sundhedsstuderende hjalp amtsborgmester Jan Boye med det første spadestik til nyt uddannelsescenter

- Det kan godt være, det ikke er den helt rigtige arbejdsstilling, vi bruger, indrømmede amtsborgmester Jan Boye, da han i går var i gang med gravearbejdet.

- Men så er her jo masser af folk, der kan hjælpe os, hvis vi får dårlig ryg.

Og det var der ganske rigtigt, for med til det første spadestik for det nye byggeri til Center for Videregående Sundheds Uddannelser Fyn var der folk fra hver af de fire uddannelser, som centret er fusioneret af: radiograf, ergoterapeut, fysioterapeut og sygeplejerske.

En hjælpende hånd

En studerende fra hver af de fire uddannelser hjalp amtsborgmesteren med at stikke spaden i jorden, så entreprenørfirmaet NCC måtte levere hele fem spader til nybyggeriet.

Fysioterapeutstuderende Marlene Findshøj, sygeplejestuderende Signe Bøgh, radiografstuderende Walter Christensen og ergoterapeutstuderende Jesper Jørgensen sidder også i De Studerendes Råd, og de har været med i det store forarbejde i byggeudvalget.

- Vi er efterhånden så langt i uddannelsen, at vi ikke rigtigt selv kommer til at opleve de nye lokaler, siger Marlene Findshøj og Signe Bøgh.

Til gengæld glæder de sig på de kommende studerendes vegne.

Graver i andres jord

Erik Knudsen, der er direktør for Center for Videregående Sundheds Uddannelser, måtte indrømme, at det faktisk ikke var centrets egen jord, man tog spadestikket i.

- Administrerende direktør Poul Erik Andersen fra Fyens Stiftstidende gjorde mig lige opmærksom på, at det stadig er avisens jord, men det bliver snart vores, sagde Erik Knudsen, og Poul Erik Andersen, der også var med, så ikke ud til at tage spadestikket ilde op.

CVSU overtager 7500 kvadratmeter af det gamle bladhus, når Fyens Stiftstidende til pinse flytter ind i et helt nyt mediehus på Banegårdspladsen. Men det er ikke nok, så derfor blev der taget spadestik til yderligere 4500 kvadratmeter, hvor der blandt andet skal være auditorium og gymnastiksal.

Det skulle være så sundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce