Det bliver i familien

Thomas Egedgaard stammer fra Sydlangeland, bor i Odense og driver forretning fra Fredericia og Glostrup.

Det bliver i familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langelandske Thomas Egedgaard køber sig ind i svigerfars firma

FYN: Den 29-årige Thomas Egedgaard er netop tiltrådt som direktør i ButiksBørsen A/S, som han også nu ejer 50 procent af. ButiksBørsen er en landsdækkende mæglervirksomhed med speciale i formidling af detailforretninger, det bringer den nye direktør og ejer vidt omkring.

I ny og næ også til fødeøen Langeland, hvor han har familie på den sydlige del.

Thomas Egedgaards familie er opkaldt efter slægtsgården i Gulstav på sydspidsen af Langeland. Gården er ikke længere i familiens eje, men det er navnet.

Thomas Egedgaard har gået først i Tryggelev Skole og siden i Humble Skole, inden han tog turen til Svendborg Handelsskole. Her fik han smag for forretninger og økonomi og fortsatte studierne på Odense Universitet. På universitetet mødte han sin senere hustru, Julia, der nu er økonomisk medarbejder i Region Syddanmark, og så er hun datter af Ole Pedersen, der er manden bag både ButiksBørsen A/S og Virksomhedsbørsen A/S.

Via datteren fik Thomas Egedgaard altså adgang til virksomheden, og nu er svigerfar og svigersøn blevet enige om, at Ole Pedersen koncentrerer sig om Virksomhedsbørsen, som er en af landets førende inden for formidling af små og mellemstore virksomheder, mens Thomas Egedgaard tager sig af butiksformidlingen.

Han og hustruen er bosat i Odense, men de to selskaber har fælles hovedkontor i Fredericia og filial i Glostrup.
te
te

Det bliver i familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce