Den fremsynede skoleleder


Den fremsynede skoleleder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

25 års jubilæum: Juulskovskolen i Ørbæk kan tirsdag fejre, at det er 25 år siden Benny Andreasen, Stationsvænget 29, Ørbæk, blev inspektør.

Benny Andreasen startede allerede i 1968 som lærer på skolen og var i en periode ungdomskole-inspektør i kommunen, inden han i 1981 fik stillingen som inspektør.

Fra start af satte han sit præg på skolen og dens liv. Han ønskede at skabe en skole, som gav eleverne en solid ballast og som i det omgivende samfund blev betragtet som en god skole på alle måder. Det har været en periode med focus på folkeskolen, med krav om forbedringer og forandringer inden for alle områder. Hver gang et nyt krav er kommet, har Benny Andreasen taget den positive vej til løsningen af opgaven med at få indføjet det i skolens dagligdag. Det har sommetider været hårdt arbejde, men uanset opgavens karakter, har han altid haft målet for øje.

Den største opgave har måske været, da Ørbæk kommunes skolestruktur blev ændret.

Fra at været en skole til og med 10. klasse blev Benny Andreasen leder af en skole til og med 6. klasse. Denne ændring var Benny Andreasen en af arkitekterne bag. Han så, som flere med ham, at elevtallet i kommunen ikke kunne give en pædagogisk forsvarlig overbygningsafdeling på to skoler og arbejdede derfor for en samling af 7. - 10. klasserne i Ørbæk.

Da det blev en realitet, fortsatte han sit arbejde med at gøre Juulskovskolen til et samlingspunkt og et aktiv. Forudsætninger var ændret, men målet var stadig en god skole for elever, forældre og ansatte. I de seneste par år er hans arbejdsområde udvidet til også at omfatte lederskabet for SFO og børnehaven.

Den fremsynede skoleleder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce