Den bramfrie tv-vært fylder 50

Puk Elgård fylder 50. scanpix

Den bramfrie tv-vært fylder 50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Den gamle kan endnu. Hvor er jeg glad og stolt.

Sådan sagde journalist og vært Puk Elgård, da hun i marts sidste år modtog sin seneste pris, Billed-bladets Tv-guld for "Årets kvindelige underholdningsvært".

Puk har i mere end 20 år underholdt danskerne med alt fra radioprogrammer til tv-programmer.

Og den folkekære skærmtrold, der lørdag den 3. februar fylder 50 år, kan i den grad endnu.

I weekenderne er hun fast vært på "Go' Morgen Danmark", men i år kan danskerne ligeledes glæde sig til at gense hende som vært på boligprogrammet "Nybyggerne".

Tv-programmet, der vil blive sendt fra den 6. februar, udskifter således Peter Ingemann med Puk Elgård, som sidst var en del af programmet i 2016.

I 2009 fik hun sin debut som forfatter med bogen "Ellen - 100 år med lyst til livet" med fokus på Ellen Bentzens turbulente liv, der er kendt fra tv-programmet "Uventet besøg".

Hendes bog skal få danskerne til at se lidt lysere på de udfordringer, man møder på sin vej, lød det dengang. Udfordringer kender Puk, der er vokset op med alkoholiserede forældre, alt til.

Den svære opvækst har ifølge Alt for Damerne lært hende, hvor vigtigt det er at smile og at have humor med sig i alt, hvad man foretager sig.

Humor er i det hele taget blevet Puks varemærke. Noget, som satireprogrammet "Natholdet" ad flere omgange har bidt mærke i.

Det har resulteret i et segment i programmet ved navn "Fedt InPuk", hvor hendes umiddelbarhed på tv bliver fejret.

Som da hun i "Go' Morgen Danmark" udbrød, at lugten af fisk ikke kom fra hende, men fra køkkenet.

Puk gik på Erik Bent Svendlunds Fame-skolen i Odense i 1980'erne. Optrådte i en af TV2 Fyns tidligste udsendelser derfra med et "omvendt" stripnummer. Ganske ærbart, i øvrigt.

Den bramfrie humørbombe er ud over at være en folkekær tv-vært ligeledes Danmarks første hospiceambassadør.

En titel, som hun blev belønnet med efter at have været blandt de drivende kræfter i oprettelsen af Hospice Mariager Fjord ved Hadsund.

I dag er hun kæreste med den tidligere jægersoldat Lothar Friis, som hun har sønnen Robin med. Puk Elgård er desuden papmor til tre. (ritzau/Bo)

Den bramfrie tv-vært fylder 50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce