Den belæste radiograf

Jørgen A.Vámosi fylder 50 år på mandag.

Den belæste radiograf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 år: Overradiograf Jørgen A.Vámosi, Brolandsvej 101, Agedrup, fylder 50 år mandag.

Jørgen Vámosi er uddannet fra Radiografskolen i Odense i 1982. Han har siden da været ansat på Røngtenafdelingen på Odense Universitetshospital indtil 1987, da han blev ansat som underviser på Radiografskolen i Odense.

I denne periode arbejdede han systematisk på forbedring samt udvikling af radiografuddannelsen sideløbende med videre studier på Danmarks Pædagogiske Universitet. I sommeren år 2000 rettede Jørgen Vámosi fokus mod ledelse og blev ansat som overradiograf på Sønderborg Sygehus. Han studerede samtidig videre og modtog i 2003 universitetsdiplom i offentlig ledelse fra Syddansk Universitet.

Afstanden blev for lang mellem Sønderborg og hjemmet, hvorfor han i 2002 fortsatte på Fredericia og Kolding sygehuse som overradiograf både med ledelse samt med systematisk indførelse af kvalitetssikring. I denne periode studerede Jørgen Vámosi videre og modtog i 2006 Mastergrad i professionsudvikling fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

Siden juli 2006 har Jørgen Vámosi været ansat som overradiograf på Røntgenafdelingen på Vejle og Give sygehuse. Han er en meget engageret leder, og nøgleordene for ham i sit professionelle virke er trivsel, udvikling samt tværfaglig forståelse.

Han er gift og far til to voksen døtre.

Den belæste radiograf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce