Den alsidige domprovst


Den alsidige domprovst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 50

Domprovst, cand. theol Henrik Wigh-Poulsen, Helgavej 31, Odense M, fylder 50 år i morgen.

Henrik Wigh-Poulsen blev den 4. oktober sidste år indsat som provst for Skt. Knuds provsti og domprovst over Fyens Stift som efterfølger for Christian Dickmeiss, der gik på pension.

Henrik Wigh-Poulsen er kommet til Odense med mange forskellige erfaringer i bagagen. Opvokset på Djursland og uddannet teolog ved Århus Universitet var domprovstens første sognepræsteembede ved to små landsogne vest for Kolding. Derefter blev det til en ph.d.-afhandling om Grundtvig og Jakob Knudsen, en højskolelærerstilling i Askov og arbejde som tekstforfatter ved et reklamebureau i Kolding.

Inden tiltrædelsen i Odense var Henrik Wigh-Poulsen i otte år leder af Grundtvig-Akademiet i Vartov i København. Derudover er der skrevet flere bøger - og stadige tv-anmeldelser i Kristeligt Dagblad.

Henrik Wigh-Poulsen er gift med Grete Wigh-Poulsen, der er sognepræst ved Skt. Nicolai Kirke i Kolding. Parret har tre sønner.

Menighedsrådet ved Domkirken og Klosterkirken fejrer domprovsten ved en reception i Historiens Hus på fødselsdagen 27. april kl. 15-17. Indgang fra Domkirkepladsen på Nonnebakken.

Den alsidige domprovst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce