DR’s Kina-mand vil hjem

e:\Mosaic\share\extra_mid\DR-Info\2005\4\6\8918774_2.jpg

DR’s Kina-mand vil hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DR har indledt jagten på en ny Asien-korrespondent med base i den kinesiske hovedstad Beijing. Efter at have været på posten siden den 1. oktober 2005 har DR’s nuværende - og første - mand på posten, Jan Larsen, besluttet sig for at vende hjem fra efteråret 2010.

Jan Larsen har blandt andet fulgt kinesernes forberedelser til og afholdelsen af OL sidste år. Men når DR oprettede en korrespondentstilling i Kina var det også for på tæt hold at følge den eksplosive vækst, der foregår i Kina, og følge, hvordan den påvirker den globale udvikling.

-Vi ønsker fortsat, at fascination og nysgerrighed skal være vigtige faktorer i DRs Asien- og Kina-dækning. Men vi vil fastholde et stramt fokus på økonomi og politik og fortsat fortalt gennem mennesker, der er direkte berørt. Og vi vil også gerne fortsætte Jan Larsens flotte traditioner med at lave klassiske kritiske historier om blandt andet menneskerettigheder, systemet mod mennesket, klima og miljøforurening og så videre, siger redaktionschef Henrik Keith Hansen fra DR Nyheders udlandsredaktion.

Jan Larsen arbejde før på TV-Avisens udlandsredaktion, hvor han har haft Skandinavien som ansvarsområde, men han er tillige en erfaren udlandsreporter, der bl.a. har dækket situationen i Indonesien efter tsunami-katatrofen.

Hans erfaring omfatter både radio- og tv-produktion samt produktion til udenrigsmagasinet ’Horisont’.

DR’s Kina-mand vil hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce