Bustur til Tyskland fik følger


Bustur til Tyskland fik følger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BRYLLUP: De mødtes på en en-dages bustur til Tyskland for to et halvt år siden. I lørdags blev de gift ved en kæmpefest med 104 gæster

De mødtes på en en-dages bustur til Hansa Park i Nordtyskland for to et halvt år siden. Allerede i bussen fik de et godt øje til hinanden, faldt i snak og aftalte at holde kontakten ved lige, når de kom hjem.

Siden er det blevet til et utal af sms'er og telefonsamtaler, og den 5. marts sidste år blev de forlovet.

I lørdags blev kronen sat på værket, da de blev gift i Jehovas Vidners Rigssal i Tommerup. Med 220 gæster til den efterfølgende reception, og 104 til selve bryllupsfesten i Andebølle Forsamlingshus lørdag aften, kunne 21-årige Simon Koch Hansen og 18-årige Pernille Kirk for alvor kalde sig ægtepar med alt, hvad det indebærer.

Drømmer om eget hus

I dag er de flyttet ind i en lejlighed under Krengerup Gods, helt præcist Krengerupvej 100 st. i Glamsbjerg, og fremtidsplanerne inkluderer både børn og eget hus, men først når vi får råd, siger Simon Koch Hansen.

Til daglig arbejder han som murer hos GME, mens Pernille Kirk, nu Koch Hansen, går på handelsskole i Assens. De er begge vokset op som Jehovas Vidner - Simon i Nyborg og Pernille i Glamsbjerg.

Siden de mødtes på de bageste sæder i bussen, har deres forhold stille og roligt udviklet sig fra at være en ungdomsforelskelse med biografture og samvær med vennerne til at blive af den mere seriøse art.

Skiferie i egen lejlighed

For et år siden tog Simon det næste skridt og friede til Pernille. Hun sagde som bekendt ja, og parret blev forlovet.

- Da man skal giftes inden for et år efter forlovelsen, skulle vi giftes nu, forklarer Simon og tilføjer, at der med den store familie og vennekreds, parret har, skulle en omfattende planlægning til inden brylluppet.

Selve bryllupsfesten blev en kæmpefest med både sang, dans og underholdning med indlagte sketches. Og ja, brudevalsen blev nået inden midnat.

Til februar tager parret på bryllupsrejse - en uge på ski sammen med familie og venner, men denne gang får Simon og Pernille deres egen ferielejlighed stillet til rådighed.

Bustur til Tyskland fik følger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce