Borgmester på to hjul i Nordsjælland fylder 60

Ole Bondo Christensen fylder 60. Foto: Scanpix

Borgmester på to hjul i Nordsjælland fylder 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blev kaldt et tvangsægteskab, da Værløse blev lagt sammen med den gældsplagede nabokommune Farum i 2007 under navnet Furesø Kommune.

Men selv om den nye kommune fik en svær begyndelse, så er fusionen med årene blevet en succes på de fleste områder. I hvert fald ifølge borgmester Ole Bondo Christensen, der fylder 60 år lørdag 23. december.

Han genvandt posten, da 40 procent af vælgerne satte kryds ud for Socialdemokratiet, og dermed kan han se frem til sin tredje borgmesterperiode i den nordsjællandske kommune.

Ole Bondo Christensen har været med fra kommunens fødsel i 2007, hvor den efter skandalesagerne i Peter Brixtoftes Farum stod med danmarkshistoriens største gæld på tre milliarder kroner.

I de første år var han medlem af byrådet, men i 2010 rykkede han ind på borgmesterkontoret efter Venstres Jesper Bach.

Ole Bondo Christensen er uddannet samfundsvidenskabelig planlægger på Roskilde Universitet og arbejdede før han blev borgmester som kontorchef i Beskæftigelsesministeriet.

Af hans Facebook-side fremgår det, at han både som borgmester og privatperson er optaget af naturen, økologi og fællesskaber. Sammen med sin kone, Gy, bor han i en andelsboligforening, hvor de kan dyrke deres interesse for havearbejde.

En anden interesse er cykling, hvilket for nogle år siden bragte ham i New York Times. Sammen med en journalist fra den amerikanske avis tog han den nyindviede cykelrute fra Farum til Lyngby.

"Mr. Christensen, som ikke ejer en bil, cykler næsten fire miles til arbejde hver dag", skrev avisen og lod borgmesteren forklare hvorfor. "Det renser mit hoved, og giver mig også nogle gange nye idéer". (Ritzau)

Borgmester på to hjul i Nordsjælland fylder 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce