Halvbroren til den afdøde skuespillerinde Brittany Murphy vender vreden over tabet af sin kun 32-årige søster mod filmbyen Hollywood.

Halvbroren, Jeff Bertolotti, fortæller til magasinet People, at han mere eller mindre mistede forbindelsen med hende i 2001, da hendes karriere tog fart.

Kontakt med Brittany var kun mulig via en telefonopringning til hendes manager. Og ifølge Bertolotti vendte Brittany aldrig tilbage, når han havde lagt besked.

- Folk kommer til den by med deres drømme og bliver fortæret levende. Og dem, der klarer den, bliver fortæret alligevel. Det var det, der skete for Brittany. Hun er et offer for den by, siger broren.

Brittany Murphy døde søndag, efter at hun faldt om i badet i hjemmet i Los Angeles. Hun blev fundet af sin mor og ægtemand, som ikke kunne redde hende. Retsmedicinere siger, at hun døde af "naturlige årsager".

Brittanys mand, Simon Monjack, er knust over tabet af sin hustru. Han forsøgte sammen med Brittanys mor at få liv i kvinden, da de fandt hende livløs i badet.