Ashton Kutcher har altid en plan B og nu fylder han 40

Ashton Kutcher fylder 40. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni

Ashton Kutcher har altid en plan B og nu fylder han 40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv om skuespiller Christopher Ashton Kutcher, der onsdag den 7. februar fylder 40 år, ikke behøver at arbejde en dag mere i sit liv, fortsætter han sine mange projekter. Han har det bedst, når han har mange jern i ilden.

Han er formentlig bedst kendt fra tv-serien "Dengang i 70'erne", der i starten af 00'erne slog hans navn fast på den internationale scene.

Men selv om Kutcher ofte castes til roller, hvor han enten er sløv, fjoget eller lidt for glad for hash og alkohol, hylder det amerikanske erhvervsmagasin Forbes ham for i virkeligheden at være "yderst intelligent".

Kutcher er en "startup star", som magasinet kalder ham. Med investeringer i primært it-firmaer gjorde han på kort tid 30 millioner dollar til 250 millioner dollar. En bedrift, selv mange eksperter misunder ham.

Han tillægger selv en stor del af sin succes, at han fra barnsben har lært, at det er vigtigt altid at have en plan B.

- Jeg ville ikke fejle. Hvis noget ikke flaskede sig - hvis "Dengang i 70'erne" blev stoppet, eller hvis jeg ikke kunne få en skuespilkarriere - skulle jeg kunne noget andet, fortæller han til avisen Los Angeles Daily News.

Han begyndte derfor at udnytte pauserne mellem optagelser med små projekter. Og hver gang et projekt kørte, sparkede han noget nyt i gang - for en sikkerheds skyld.

Ashton Kutcher har en velgørende organisation, dyrker brasiliansk jiu-jitsu og fortsætter med at investere i opstartsvirksomheder.

I øjeblikket arbejder han på tv-serien "The Ranch", hvor han igen spiller en døgenigt, der holder for meget af alkohol og ofte er mål for mange vittigheder i familien.

Ashton Kutcher er gift med den amerikanske skuespillerinde Mila Kunis. De har to børn. (Ritzau)

Ashton Kutcher har altid en plan B og nu fylder han 40

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce