Arbejdet for naturen


Arbejdet for naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den fynske Naturpris uddelt for femte gang

SVENDBORG: Den fynske Naturpris blev i går uddelt for femte gang. Den gives til et menneske, en gruppe eller en institution, som har udmærket sig ved i længere tid at have arbejdet for naturen på Fyn - eller som har reddet et stykke natur eller et dyr - og dermed været et eksempel for andre.

En komite nedsat i samarbejde med Fyns Amts Avis udpeger suverænt prismodtageren efter indstilling ude fra.

Tidligere prismodtagere

Den første modtager af prisen i 2004 var Kr. Isager, Svendborg, for sin livslange indsats for at oplyse om naturen og navnlig dens fugle.

I 2005 modtog skovrider Henrik Staun, Tranekær, prisen for en enestående indsats for skovene på Langeland og Sydfyn. 2006 blev Colette Havsteen-Mikkelsen, Ærø, hædret, fordi hun og andre lodsejere har skænket et enestående smukt naturområde til offentligheden.

Bikuben-Fonden modtog Den fynske Naturpris i 2007 for have købt et betagende flot stykke natur i Svanninge Bjerge og for at udvikle og pleje området til et rekreativt område med et væld af naturoplevelser.

Priskomiteen består af formanden Jørgen Eggers, museumschef på Naturama Jakob Salvig, forfatteren Vagn Lundbye, samrådsformand i Danmarks Naturfredningsforening, Kurt Due Johansen, og journalist Gitte Gedde, Fyns Amts Avis.

Arbejdet for naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce